tiistai 30. joulukuuta 2014

The only right jacket
Vasen takki (oma samanlainen 3 vuoden takaa - postaukseen tästä)

keskimmäinen takki (lähtee hintaan 17,95 €)

Kokosin ylle niitä mitkä vaikuttaisivat olevan ainoat oikeat takit Suomessa tällä hetkellä vallitseviin sääolosuhteisiin! Takin kun pitäisi kestää sateen, loskan ja lumen lisäksi myös tuulta ja tuiverrusta, on pitkä, mielellään hupullisen mallinen ainut oikea vaihtoehto, jos ja kun ulos joutuu menemään. Huomioi, että suurin osa ylläolevista takeista jopa 40-50 % alennustarralla varustettu, joten lämmintä laatutakkia kannattaa nyt jos koskaan metsästää alennusmyynneistä! Ja kaiken hyvän lisäksi, Ellos tarjoaa tällä hetkellä vielä 20 % lisäalennuksen kaikista valmiiksi alennetuista tuotteista, joten kannattaa toimia nopeasti.

Omistan itse kuvan punaisen Ellos-parkatakin, jonka tilasin jo kolme talvea sitten mutta se kuuluu vieläkin luottotakkien joukkoon - harmillisesti tämä yksilö olisi vienyt suuren osan tilasta matkalaukussa matkustaessani Suomeen, joten tuo 'lämmittää' nyt Englannin mailla, mutta näistä hurjista Euroopan keleistä päätellen sille tulee käyttöä vielä kun palaan sinnekin muutaman viikon kuluttua! :)

Mukavaa tiistain jatkoa kaikille! Koittakaa olla joutumatta lumivyöryn alle...

//These type of jackets are what seems to be the only right ones in Finland, when looking out the window at this very moment. Such a terrible snow storm! We move to extremes at the moment weather vise, and you would literally do almost anything not to have to go outside...

//Nina

*commercial links

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...