perjantai 12. joulukuuta 2014

Soon ready to leaveAluksi, kiitän Englantia toka-vikasta luvustani täällä, viimeistä ja sinetöivää lukukautta odotellessa! Joten enään sen verran jäljellä ja tämä kaikki alkaakin olla takanapäin... apua, sitä ei saa vielä liikaa miettiä, sillä iskee haikeus jo nuo sanat kirjoittaessa tässä vaiheessa, kuvitella miten on sitten toukokuussa. No, tällä hetkellä en kyllä odota muuta kuin lomalle lähtöä, kaikki alkaa olla valmista hiuksia myöten, jotka saivat tänään kaiken työurakan päätteeksi vähän sävytystä. Näin juuri telkkarissa tuon Victoria's Secret London - joulumainoksen, se oli aika cool niin päätin jakaa täälläkin:) Varmasti moni onkin jo nähnyt sen uusimman muotinäytöksen? Täytyy laittaa pyörimään tässä kun kynsilakka kuivuu pikkuhiljaa:)

Joten Pariisi odottaa ja on vaikka mitä paikkoja, jonne suunnittelen siellä suuntaavani, täytyy koittaa saada mahtumaan kaksi aluetta yhdelle päivälle (aamusta/aamupäivästä yhteen paikkaan ja iltapäivästä seuraavaan) jotta ehtii kaikkialle jonne on suunnitelmissa mennä. Ostin loistavan pienen pocket-Paris kirjan (Lonely Planet), joka on solo-matkaajan unelma-opus, moinen kirja oli mukanani myös Shanghain sykkeessä ja jos jotakin on kiittäminen siitä että löysin valikoiman todella elämyksellisiä paikallisuus-sekä turistinähtävyyksiä, on se kyllä suurimmaksi osaksi tuon kirjan ansiosta.

Mutta, nyt siis fiilis on kevyt kuin höyhen kun kaikki projektit on palautettu ja kivet rullattu pois olkapäiltä, en voi muuta kuin olla tyytyväinen tähän menneeseen syyslukukauteen ja nyt on enään todella vähän jäljellä. Innolla lähden Suomen puolelle ja vietän oikein rennon joululoman:)

Nyt hyvää viikonloppua, palailen ensi viikolla Pariisi-kuvien kera! :)
/Nina

//To begin with - I like to thank England for the second-last chapter for me on this island! So what remains of my uni-career anymore is only one last semester, and it is over forever. Start feeling sad already when putting it to words at this point, so I guess I can't think too much about it just yet, just live in the moment and what's coming up is coming by it's time. So now, I am almost ready for Paris, even my hair is ready - it looked quite faded after all these months without time for hairdressing! 

Just saw that VS London Christmas advert on television, thought it was quite cool so shared it here. Many of you might have seen the latest show, I have to put it on whilst waiting for my nails to dry:) 

I have plenty of places on my scheme where to go these upcoming days - bought a little, handy Paris-guidebook (pocket size by Lonely Planet, my favorite solo-traveler handbook) and after studying it yesterday I came to the conclusion that it is best to head to two areas during one day to see and explore as much as possible (one place in the morning, second in the afternoon.) Now, after I've handed in all projects and I'm all holiday - pampered and ready, let the fun begin! I'll be back with Paris-pictures next week:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...