perjantai 7. marraskuuta 2014

Obsessed


Noniin, nyt kun Wangin H&M malliston kaikki himoitsemani vaatekappaleet näyttäisi olevan loppuunmyyty, ei tarvitse siitä enään huolehtia, jäi nyt multa saamatta kappale tuota yhteistyömallistoa. Olisihan se pitänyt olla heti silloin torstaina kello ysiltä kyräilemässä nettiä ja klikkailemassa haluamiaan tuotteita ostoskoriin, oli ehkä multakin hieman sinisilmäistä ajatella että niitä vielä riittäisi, no toivossa saa aina elää :) ehkä niitä tulisi lisää jossain vaiheessa, malliston musta t-paitamekko jossa Wang-teksti teki muhun näes lähtemättömän vaikutuksen!


Sitten toiseen tämän hetken to-shop listalla olevaan tuotteeseen, nimittäin tuo New Lookin yllänäkyvä teddy-takki! Mulla on nyt niin pakkomielle saada teddy-takki jo muutenkin suurehkon takkivalikoimani jatkeeksi, että ei ole tosikaan... olen varmaan nähnyt näitä nyt tarpeeksi jokatoisella vastaantulijalla, että niiden tyylikkyys ei enään ole kysymysmerkki. Täytyy siis huomisella kaupunkikierroksella tehdä nopsa kieppi New Lookiin ja katsella miltä tuo näyttäisi päällä ja miten hyvin se istuisi, ainakin kuvista päätellen just eikä melkein oikea sekä pituus että istuvuus. Englannissa kun on nyt melkoisen kylmät kelit eikä ne varmaan tästä ainakaan ole lämpenemään päin, niin ajattelin että yksi lämmin takki lisää ei olisi lainkaan pahitteeksi. Mulla roikkuu tuossa 5 takkia tällä hetkellä, joista kaksi lämpimiä ja kolme sellaisia joille voi kohtapuolin sanoa heipat aina kevättalvelle saakka (täällä on aina aika lämmintä jo helmikuussa, mutta tämä marraskuu on poikkeuksetta, syystä tai toisesta, superkylmää aikaa talvimyrskyineen päivineen!)

Olen yrittänyt tässä odotella, jospa tämä teddy-kuume laskisi tuon joulukuisen Pariisi-reissun ja siellä olevien shopping mahdollisuuksien lähestyessä, mutta pelkään pahoin ettei näin tapahdu. Tämä on levinnyt täällä Englannissa aivan käsiin ja melkein joka ikisellä on jonkinlainen karva/turkis/teddytakki. Ne hyppii silmille vaikka kävelisi silmät ummessa!

Ei mulla näiden shopping-raporttien sekä säätiedotusten lisäksi nyt muuta ollutkaan kerrottavana. Mulla tuli vain sellainen bloggausfiilis tässä kun viime postauksesta on taas päässyt kulumaan aikaa. Kuten olen aiemmin painottanut, tarkoituksena ei ole hylätä blogia kokonaan vaan kirjoitella ja postailla aina kun sitä aikaa ja energiaa tietty myös löytyy :) Välillä tuntuu kuin jokin ihme sisäinen magneetti vetäisi minut tänne postailemaan ilman että huomaan tämän tapahtuvan.. ehkä se on se sisäinen kello joka sanoo että 'hei, vaikka kuinka opiskelet olet kumminkin ollut bloggaaja jo yli kolme vuotta...älä unohda sitä kokonaan...', haha. Nyt mukavaa viikonloppua kaikille! (ja onnitteluni kaikille jota onnistuivat saamaan jotakin hotkaistua tuosta Wang-mallistosta, olen hyvin kateellinen teille;)

//Well, now when it seems most likely that there's no chance to get anything, at least not any of my own favorites from the famous Wang x H&M collection, I can concentrate fully only on buying that furry teddy coat above! Found a perfect one at New Look, the shape, fit and length seems to be just what I am looking for. Although to be honest, I was thinking maybe waiting to find something more unique in Paris when I'm off there in a little over a month - but no, my teddy-coat-fever is just getting worse, and I really have to get one of these cosy items - the sooner the better! Can't imagine waiting one more month, especially now that the winter has arrived to England big time. (I am always slightly confused - why is it that February around here is sometimes so warm and nice and as soon as we head towards November the crazy coldness arrives? It must be the winter storms and stuff that always seems to fall at this time a year..)

And then, may I say, I didn't have much more on my mind this time. Just wanted to share some shopping and weather reports (hehe) and say Hi, it's been a while again since the last time. I guess it's some inner blogger-magnetism that drags me here sometimes without me even noticing it - after over 3 years of blogging, I think it is fully natural! :) Now, have the best weekend all, and see you around!

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...