torstai 11. syyskuuta 2014

TBT: ShanghaiPienimuotoinen muistelusessio tähän torstaihin, nimittäin 'throwback Thursday' ja maaliskuiselta Shanghai - reissulta ennenjulkaisematonta kuvamateriaalia. Tuolloin otin yksinkertaisesti niin paljon kuvia, ettei sitä pysty käsittää, ja tämä johti siihen että sekä puhelimen että järkkärin muistikortille jäi niin paljon otoksia, joita ei koskaan kerennyt julkaista. Jos kiinnostaa nuo viralliset Shanghai reissun kuvat, löytyvät ne helpoiten ja nopeiten tuosta bannerin alta olevasta Photography - tagista ja siinä ylimpänä on Shanghain kaikki osiot (perustin myös tälle oman tagin, löytyy tuosta blogin vasemmassa reunassa olevasta 'tunniste-pilvestä'.)

Edelleenkin voin sanoa, että tämä reissu nostaa ihokarvat pystyyn, olihan tuo suurinta mitä olen elämässäni tehnyt tähän asti. Suurkaupungit on kyllä mun juttu! Toivottavasti saan mahdollisuuden nähdä vielä monta niitä tulevaisuudessa, itse koin Kiinan nyt ekana, ja tästä haluan pyrkiä mahdollisimman moneen maailman kolkkaan koluamaan suurkaupungit läpi:)

Noista kuvista sen verran: yhdessä näkyy reunassa Seven Eleven, ja hotellini naapurissa oli ruokakauppa nimeltään Tesco (Englannissa tunnettu, yksiä suurimpia ruokakauppaketjuja ko. maassa). Itsehän melkein hypin riemusta, kun näin juurikin Seven Elevenin tuolla Shanghain kujilla. No, riemu kyllä laantui äkkiä kun menin sisään - kyseessä ei näes ollutkaan ihan se 7 Eleven mihin me täällä pohjoismaissa ollaan totuttu - hyllyt notkui pakattuja (ties miten vanhoja) Kiinalaisia makeita ' herkkuja' (näyttivät kaikelta muulta) ja Tesco - ruokakauppa oli ihan kuin mikä tahansa Kiinalainen PT-kauppa (hummeri - ja skorppariakvaarioineen päivineen) eli vain ja ainoastaan brändit oli röyhkeästi kopioitu :D Näitä  tulee Kiinassa joka nurkan takana vastaan, joten ole tarkkana mikäli olet matkustamassa ko. maahan ja pidä mielessä: kaikki ei ole aina ihan sitä miltä näyttää..

Mukavaa torstain jatkoa! (edit: huomasin just että tänäänhän on 9/11. Sopii muistella sitäkin tässä muistelupostauksessa!)

//A little short photobomb, a 'throwback Thursday' from my unforgettable trip to Shanghai back in March! I took simply so many pictures during that trip, that there were plenty I never even published, so here's some of those. The 'official' Shanghai pics can be found via the Photography-link under the main banner, If you feel like taking a look - back.

Although It's been almost six months, I still get goose pimples when I think back at that time - it surely was the biggest thing I've done so far! But I absolutely loved it - big cities are where I belong, I think sometimes. I long to see as many major cities around the globe and I experience China as the start, a good start. Let's see which one is the next - so far, I have no idea!

Have a nice Thursday! (edit: noticed that today it is 9/11 - let's remember also that in this throwback post.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...