lauantai 20. syyskuuta 2014

Polishing shoes



Mulla on mielenkiintoisia puuhahetkiä täällä Englannissa. Ei vaines - täytyyhän nahkakenkiä kiillottaa. Ostin tänään kaupoilla tuota loistavaa nahkatuotetta, jota aloin käyttää kenkiini jo viime keväänä täällä kun ostin nuo nahkakengät Shanghaissa. Toimii muuten loistavasti! Sen lisäksi että nahka puhdistuu & suojautuu ulkoisilta vaurioilta, se myös paikkaa jo olemassaolevien kulumien näkymistä. Tein saman kiilloitusprojektin nyt myös uusille syysbuutseille, ja niidenkin väri syventyi heti huomattavasti. 

Täytyy muistaa toistaa käsittely aina tästä edespäin säännöllisesti, niin säästyy kengät sateelta ja tuiskeelta sekä ihan jokapäiväisistä kävelyistä -  Englannissa tulee käveltyä niin pitkiä kilsoja viikon mittaan, ettei itse edes huomaa että kengät kuluvat pikavauhtia! Ennen ostin kenkiä ns. liukuhihnameiningillä enkä oikeastaan ajatellut niiden huoltamista sen enempää - heitin pois kun olivat tarpeeksi kuluneet. Ajattelin, että kenkäsprayt ja kiilloitustuotteet ovat vanhanaikaista puuhaa mutta nyt olen sitten tullut varmaan vanhemmaksi & viisaammaksi, sillä voin sanoa, että näin ei tosiaankaan ole, vaan suosittelen enemmän kuin lämpimästi prosessia - näin kenkien käyttöikä parhaimmillaan tuplaantuu ja sama malli palvelee vielä monta syksyä, talvea ja kevättä! Toki myöskin se, että satsaa kenkien laatuun motivoi enemmän pitämään niistä huolta.

//I bought that shoe polish today when I went shopping some essentials for home. I mean, it is important to take care of your leather shoes, don't you think? Back in the years, I just kept on buying new shoes until they wore out to a poor condition and just ended up throwing them away. Nowadays I think more specifically first before I even buy a new pair, and I definitely like to polish & take care of them with proper products after the purchase. I've noticed the short lifecycle of shoes especially during my years in England, when you walk several kilometers a week without even noticing it. I encourage you all to take care of your shoes! Polishing is not only for older people - it is essential in order to ensure your shoes looking good even next autumn and the year after.




Tuossa muutama otos vielä tältä päivältä. Spar- kauppa löytyy ihan kulmilta, tosin tänään kun oli aikaa tuli käytyä pienen kävelymatkan päässä sijaitsevassa Sainsbury's tavaratalossa. Sieltä löytyy kaikkea muuta myös ruoan lisäksi! Painotan vielä että se on mielestäni parhaita ruokakauppaketjuja Englannissa, valikoiman kulinaristisuuden osalta. Englanti kun ei ole sinne päinkään kulinaristinen maa, on kiva löytää ketjuja, jotka panostaa tähän puoleen ja tuovat täten hieman ekstra hohtoa opiskelijan ruokavalioon. Seuraavaksi käyn varmaan Morrisonsilla, sieltä saa Espanjalaista Alliolia!

//A few snapshots from today (like I wouldn't have shared enough of them already) :) Spar is just by the corner, although always when I have time & energy I like to go to Sainsbury's which is not too far away. I like it since you get that little extra to make your study life a bit more delightful! What's also great is the variety of other essentials you'll find there. Next time I'll go to Morrisons, since their product range includes Spanish Allioli!

Have a good Saturday!
//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...