torstai 18. syyskuuta 2014

Good morning from the UK
Hyvät huomenet Englannista :) täällä tuli herättyä mukavasti aamukahdeksan jälkeen kun ennätti nukkumaan eilen jo kello 21 - noin 20 tunnin valveillaolon jälkeen, ei oikein enään tiennyt mikä on itä ja mikä länsi, mutta täällä onneksi ollaan omilla kämpillä! Muutosta sen verran, että en voisi olla onnellisempi että tämä on viimeinen vuosi tällä saarella ja kun vaihtaa kämppää näin tiheään. Muutosta vielä muuta: olen kyllä tyytyväinen siitä että kämppä/talo vaihtui, ei sen puoleen, sain täältä isoimman huoneen kun viime vuonna sain pienimmän, joten tämä tuntuu suorastaan palatsilta edelliseen verrattuna. Tämä meidän talo on myös overall hyvin viihtyisä, kylpyhuone on juuri remontoitu ja avara, ja muutenkin tämä talo ratkaisuna toimii paremmin kun viimevuoden.

Mitäs muuta, tässä juuri kroppa toipuu eilisestä ravaamisesta paikasta A paikkaan B, ymmärrän kyllä nyt miten ruumiillista työtä tekevät pystyvät nukahtamaan siltä seisomalta. I feel you, i do! Huomenna alkaa koulu, tai induction day jossa tapaamme jälleen opettajat & käymme läpi mitä syksy ja viimeinen vuosi tuo tullessaan. Mahdollisesti lokakuussa tehdään jokin field trip, mikä olisi todella hieno juttu sillä se avartaa nähdä uusia paikkoja! Viime vuoden kolmosluokkalaiset olivat käyneet Barcelonassa, sopii toivoa että meidänkin matka suuntautuu sinne. Viime vuonna oli Lontoo, mutta silloin en päässyt Kiina matkan takia mukaan.

Nyt - kuullaan taas!

//Well good morning from England! May I say I couldn't be happier that this moving in is over - it was probably one of the roughest ones so far. I woke up early today, because I was falling asleep at nine o'clock yesterday, after a 20 h long day. But luckily - here I am now, having a cup of tea at my new desk, my room is three times bigger than the last one! The house overall is also very nice. 

Furthermore, my body is aching today like hell, after running around yesterday the whole day from one place to another carrying stuff. Tomorrow, we have the induction day at school, where we meet the tutors & go through year 3 and the modules this semester. Apparently, there will be a field trip later on, so I'm quite excited about that one, since last year i missed it!

Now - laters!
//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...