maanantai 15. syyskuuta 2014

Getting closer to ready

Pakkailu - tuntuu yhtä tuskaiselta kuin aina, nyt kun vihdoin pääsin kunnolla sen makuun (jo oli aikakin.) Se on aina yhtä hämmentävää, miten susta tuntuu kaappiin katsellessa siltä ettet omista melkein yhtään vaatteita, mutta kas kummaa kun teet sen prosessin että käyt läpi ne kaikki mietiskellen ottaako vaiko jättää, huomaat että niitähän kertyy sellaisiksi pinoiksi että oksat pois. Ongelmia tuottaa myös se, että mietin jopa sellaisten juttujen mukaanottamista, joita en muuten käytä edes Suomessa koskaan..? Tämä on outoa ja ärsyttävää!

Joka tapauksessa, halusin tulla pikaisesti postaamaan siltä varalta, etten enään kerkeä ennen matkaani, sitä kun ei voi tietää. Huominen on vika päivä ja se todella menee pakkaamisen viimeistelyyn ja muihin juttuihin, ja äkkiä se meneekin. Ehkä ehdimme saamaan asukuvat, jossa olisi nuo uudet Nellyn bootsit päällä (kyllä, ne saapuivat tänään!) Mutta en lupaile mitään - saattaa mennä tuonne Englanninkin puolelle. Nyt mukavaa yötä ja alkuviikkoa :)

Packing feels like hell, now that I've finally started doing it. When you actually go through all your clothes to decide which ones to take with you, you clearly realize how much of them you actually have! I mean it is crazy. Although I'm not going to take nowhere close to everything with me, I still feel like I consider taking those things I haven't been using in Finland even once in such a long time.. why is that? Why can't you just leave them there in the closet, where they have been hanging for ages anyway?

Tomorrow is my last day around home and it will be full of things to do - just wanted to pop in and say something once before I post from England! We might have some time to shoot an outfit tomorrow where I wear my new Nly shoes - yes, they arrived today! (happy face) but if it's tight on time I have to figure out a way to show them once I'm in England.

Have a great night and beginning of the week!
//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...