perjantai 26. syyskuuta 2014

FridayPerjantaita pukkaa taas. Vaikka tosin tuntuu siltä, että olen ollut Englannissa paljon pidempään kuin vähän päälle viikon. Saattaa johtua rutiineista täällä varsinkin koti- ja normielämässä, ne on hyvin samanlaiset kuin viime vuonna. Mutta sitten yhtäkkiä tuleekin näitä rutiineista poikkeavia iltoja, jolloin tavataan uusia ihmisiä yhdellä kertaa niin paljon, että itsekin menee laskuissa sekaisin. Yksi niistä oli eilen, kun tapasin ensin suomalaisen kaverini pienellä porukalla ja sitten se kasvoi kasvamistaan, lopulta ympärillä oli tosi iso jengi uusia ihmisiä. Silloin kun ei lainkaan suunnittele iltaa pitkän kaavan mukaan, on kun kaikki parhaat jutut tapahtuu, mielestäni! Täällä meitä kaikkia yhdistää se, että kaikki opiskelee kun ei Prestonissa paljon muuta kuin opiskelijoita ole. Meno on myös sen mukaista kun käydään ulkona!

Joten, tänään otan siis suosiolla päivän vapaata kouluprojekteista, ajattelin mennä Espanjaa opiskelemaan niin saa jotain hyödyllistä aikaiseksi. Ajattelin ensin vaihtaa kielen italiaksi, kunnes mietin että opin mielummin paremmin espanjaa kun on vielä vuoden siihen ilmaiseksi mahdollisuus.

Nyt - hyvät viikonloput!

Friday again! I've been in England for a little over a week now, but it's funny how it feels like much longer. Maybe it's the routines - the life particularly at home is very similar to last year. But some things every now and then makes the life stick out from the routines quite much! Such as yesterday, I met up with a Finnish friend of mine and during the night the group grew one by one with people. It was so much fun! Didn't even plan on going out but apparently, that's where we all ended up anyway. Evenings like these are the reason why I love England so much! You never know what's going to happen next around the corner. 

I thought of taking a day off working on my current projects in school and go instead to learn Spanish. I thought about changing the language to Italian but then I thought I might as well try to continue with Spanish, better to focus on one language and try to improve in that instead. Besides, you never know when you meet some Spanish students around here (such as yesterday for example), so it's nice to show off a bit of your language skills as well!

Have a nice weekend all!
//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...