perjantai 19. syyskuuta 2014

Busy two first days
Brief English summary at the end

Joudun nyt tarjoilemaan pelkkiä puhelinkuvia, järkkäriä kun ei millään jaksa kaikkien muiden kantamuksien kanssa kannella mukana. Tai toisinsanoen, sitä ei jaksa käyttää. Nämä postaukset tällä hetkellä voivat siis toimia korvikkeena Instatilille, eli sanotaan että nämä on snapshots kuluneilta päiviltä!

Eli aloitetaan tällä päivällä. Aamulla oli ekat tunnit koulussa tänä lukukautena ja saimme kuin saimmekin jo kolme projektia työstettäväksi (näin rankkaa ja infontäyteistä inductionia ei ole koskaan ollut, joten voi vain kauhulla vetää johtopäätöksen siitä, millainen vuodesta on kokonaisuudessaan tulossa!) Tiedättekö sen tunteen, kun uutta tietoa tulee niin paljon ettei aivot oikein ehdi kaikkea rekisteröimään? Mulla kävi vähän niin tänään. Ostin nyt mapin ja aion viikonlopun aikana (kunnolla levänneenä) ottaa oikein aikaa ja perehtyä noihin vielä toisen kerran, joten eiköhän ne kurssit siitä ala pikkuhiljaa valoittumaan! Hyvin paljon samantyylisiä kursseja on luvassa kuin tokalle vuodelle - yksi trendimoduuli, yksi tuotekehitys/tulevat teknologiatrendit - moduuli ja sekä ryhmätyömoduuli, jossa meidän tulee syksyn aikana järjestää kaksi luovaa tapahtumaa.

Luokkaamme liittyy myös yksi vaihto-oppilas maanantaista alkaen! Amerikan mailta hän saapuu, oikein mukavaa niin en olekaan enään ainut luokkamme kansainvälinen opiskelija :) Myös yksi toinen välivuotta pitänyt henkilö saapuu täydentämään pientä ryhmäämme, joten innolla odotan tulevaa opiskeluviikkoa ja uusia kasvoja.
Yllä, eka kuva:

Eilisistä schoolies - juhlista, jossa käytiin illanvieton merkeissä. Paikalla oli tämä duo Big Brothers (jos en muista nimeä ihan päin mäntyä) :) Ovat ilmeisesti olleet 90 - luvun poikabändi Fiven riveissä ja sittemmin alkaneet vetää näitä klubikeikkoja duona. Musiikki oli sellaista räppi-tyylistä coveria retrobiiseistä! Meno oli aika hullua tuolla, tervetuloa vaan takaisin Englantiin sanon minä. Kengilleni (valitsin tietenkin ne arvokkaimmat tuonne, ei olisi pitänyt) lensi myös jotain VALKOISTA purkannäköistä mönjää, tuollaista jäynää ne tuolla harrastaa, joten tänään niitä putsatessani opin kyllä läksyn että älä vaan pue yllesi mitään arvokasta opiskelijabileisiin..

Toka - kolmas kuva:

Treffasin eilen viime vuoden Suomi-kaverini, joka oli täällä käymässä. Käytiin kaupungilla ja koukattiin samalla Prestonin pääkirjastoon ja museoon. Se onkin hyvin monijakoinen näyttelyiden osalta, näytillä ekassa kerroksessa tämän vuoden valmistuneiden nykytaiteen opiskelijoiden keramiikkatöitä, tokassa kerroksessa historiallista keramiikkaa ja lasiesineitä ja kolmannessa kerroksessa costume gallery, josta minä pidin sattuneesta syystä eniten! Nyt joku saattaa ajatella, että hetkinen, olet asunut tuolla kaksi vuotta etkä käynyt kaupungin museossa? Vastaus, kyllä olen, en vain ole muistanut siitä pahemmin kirjoitella. Tuollakin vaihtuu jotkut näyttelyt aika-ajoin niin siellä on kiva käydä säännöllisesti katselemassa mikä on uutta.

Nyt jotta postauksesta ei tällä erää tulisi liian pitkä, stoppaan tähän ja toivotan kaikille mukavaa viikonloppua! :) Saa nähdä millaista settiä olisi luvassa seuraavaksi. Olen vähän hämilläni kyllä tästä muutoksesta varsinkin, kun menneet kuukaudet olen pystynyt kirjoittelemaan tänne useasti ja melko rutiininomaisesti, ja aikaa on jäännyt suunnitella tulevia postauksia, ja nyt nämä heittävät ns. häränpyllyä ja onkin taas niin että opiskelut tulevat viemään aivan järjettömän osan ajasta, saa nähdä miten blogin käy. Yritän kyllä parhaani mukaan kirjoitella tänne kuulumisia - mutta samalla on laitettava itsensä täysin likoon koulua ajatellen, tämä on viimeinen ja kaikista tärkein vuosi kaikkien tehtävien osalta! Joten jollei musta joskus muutamaan päivään kuulu, no worries, palaan kyllä ennen pitkään:)

//Briefly in english to end the post, this was such an rich text post this time. So, the studies started today and we got handed out all the information about the modules and already three new briefs which are all quite big projects, so it will truly be a rough final year! We will be in this semester on Mondays and Tuesdays. Two additional students will also be joining us this year, one from America and one who's been taking a gap year and will now return to studies. Great to greet these people to join us! Other than that, I have been meeting up a Finnish friend here and exploring a little more of Preston. Yesterday we went out for a schoolies party, which was amazing! I will try to post as often as possible, although it goes without saying that uni will be rather stressful this year starting from now, so I'll just try my best to find time to post something on my blog, too. I really loved the routine of blogging I created during summer - had a good flow going on! Now It's gonna be slightly different, since work takes much time. Have a good weekend!

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...