keskiviikko 13. elokuuta 2014

White blazer with a sailor touchSHORTS

Gina Tricot (old season model)

WHITE BLAZER

Bershka

SAILOR SHIRT

Vintage

SHADES

Anttila

EARRINGS

Vero Moda

Kelit kääntyy pikkuhiljaa viileämmiksi, ja ehkä hieman syksyäkin on jo ilmassa näiden hervottomien sadekuurojen jälkeen, jotka kylläkin olivat luonnolle ihan tervetulleita. Tänä kesänä en voi sanoa, etteikö auringosta olisi ehtinyt tarpeeksi nauttia, joten ei haittaa yhtään että helteet väistyvät ja nämä 20+ lämpötilat tekevät tuloaan. Tämähän on itseasiassa sitä perinteistä suomalaista kesää; vaikka tuntuukin viileältä helleaallon jälkeen!

Tänään kävimme kiertää hieman Taidetehtaan näyttelyitä, suosittelen käydä katsomassa ainakin Tove Jansson - aiheinen näyttely T:tehtaan alakerrassa. Todella upeita, isokokoisia valokuvia muun muassa Klovharun sekä Söderskärin majakkasaarelta (jossa on tullut itsekin käytyä viime kesänä!) Yläkerran lasitettu valokuvataide - näyttely oli myöskin mielenkiintoinen ja vaikuttava, luontokuvailmiöt kohtasi raffit teollisuus ja rakennusteemaiset valokuvat. Molempiin näyttelyihin on vapaa sisäänpääsy, joten siellä kannattaa ilman muuta piipahtaa!

Halusin myös vihdoinkin esitellä valkoisen, hieman pidemmänmallisen bleiserilöytöni (tai löytö ja löytö, iskin siihen kiinni heti kun Bershkaan saavuin). Onhan se jo reilu kuukauden vaatekaapissa roikkunut, mutta ei ole tullut esiteltyä asupostauksissa liian helteisten kelien takia. Nyt tosin jo tuntui siltä, ettei bleiseri ole aivan liikaa! Valkoinen bleiserihän ei suinkaan ole vain kesän vaatekappale, vaan sen voi hyvin yhdistellä syksyn tullen kouluasujen yhteyteen niin harmaaseen, burgundyyn kuin tummanvihreäänkin. Valkoinen bleiseri on yhtä tärkeä kuin klassinen musta sellainen!

It is slowly getting a bit colder and autumn-ish here in Finland. It feels like a huge degree drop, after the long season of extremely hot weathers. This year I got to enjoy the sun to the fullest, so it's not a bad thing that the weather is changing slightly. In fact, these temperatures (+20 degrees) is classed as 'normal Finnish summer', which right now is difficult to imagine!

I wanted to show my new white blazer finally, actually it's been hanging in my closet for a good month now but because of the warm summer, a blazer is something you haven't been needing in first place. Well, even though it's crisp white and summer color,  I think it can be mixed to autumn grey's, dark greens and burgundy. A crisp white blazer might be as important part of the closet as a classic black one!

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...