tiistai 12. elokuuta 2014

Have a good day

Salonkikelpoiseksi kammattu koiramme Eetu toivottaa kaikille mukavaa työ - ja kouluviikkoa sen aloittaneille! Hän on hieman pirteämpi ilmestys nyt, kun lämpötilat eivät ole ihan huipussaan enään. Tämä on juuri sopivaa, tuumi Eetu.

Huomasin muuten puhelimen muistikorttia selatessa, että otan usein näitä yksittäisiä kuvia, joista voisi periaatteessa tehdä useammin postauksia mutta tuntuu turhalta yhden tai kahden kuvan takia. Kuvia tulee toisin sanoen otettua paljon sellaisia, joita ei koskaan tule julkaistua. Tämän takia olen alkanut suunnittelemaan toden teolla Instagram - tilin avaamista. Huomasin eilen kun kävin läpi lempiblogejani, että kaikilla on se, olen vain jostain syystä liian laiska moiseen, vaikka olen vaikka miten kauan jo suunnitellut sen hankkimista. Pakko vissiin nyt lähiaikoina pistää tuumasta toimeen!

Varmasti monet munkin lukijat seuraa bloggaajia ko. palvelussa. Sieltä voi myös saada pukeutumiseenkin sellaista yksityiskohtaisempaa inspiraatiota, mitä blogeissa ei näe! Eilen käydessäni läpi mun seuraamien bloggaajien instagrameja netin kautta, tulin myös siihen lopputulokseen että tämä vie enemmän monen bloggaajan "arjen ihon alle" kuin pelkästään postausten lukeminen blogeissa. Tämän lisäksi Insta voi parhaimmillaan olla oiva jatke bloginsa brändäämiselle, mutta tässä tulee tosin muistaa, että kyseessä on työkanava eikä oma huvijuttu. Joten - let's see what happens! :)

//our dog is handsome and white after a little brush-up! He loves it when the weathers is more chilly, it gives him more energy; +30 degrees is for sure too hot for every dog to handle.

I also noticed another thing, or actually I've been in the know of it for a long time - I take plenty of snapshots and they very often end up just being on my phone memory card, since I don't have Instagram, which many of you might have noticed. I have plenty of other social media channels, such as Twitter and Pinterest (which I'm not very active with) so I thought Instagram could be the only thing I could benefit of genuinely. I browsed through my favorite bloggers Insta-feeds yesterday, and there's some good and beneficial branding going on there. The only thing stopping me is simply my own laziness - so, let's see what happens!

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...