torstai 14. elokuuta 2014

Blogikirppis/syysmyynnit

Mukavaa torstaita kaikille! Kävin jonkin aikaa sitten läpi kenkäkaappia täällä kotisuomen puolella ja löysin sieltä myöskin sellaista, mitä ei enään itse tule käytettyä mutta jota ei missään nimessä raaski poiskaan heittää. Yleensä laitan säännöllisin välein kirpparipöydän, mutta muutaman jutun takia tämä lienee turha operaatio, joten ajattelin että tästä edespäin voisin huutokaupata tuotteita täällä blogissa. Tässä siis tulee pari syyskenkää, jos niiden ostaminen on ajankohtaista!

PS. Noudon kanssa käy joko postitoimitus (lisämaksusta) tai henk. koht. hakeminen esimerkiksi Helsingistä tai Porvoosta. Tällöin maksun voi suorittaa myös käteisenä. Mikäli postitan, se tapahtuu kun tilisiirto näkyy verkkopankissa.
1 )

Kermanvalkoiset, matalavartiset bootsit. Ostin kevättalvella 2012 Tallinnan - reissusta. Mukavan pehmeät jalassa. Hyvät kävelykengät esim. kaupunkilomailuun. Hieman kulumisen merkkejä, putsasin pintanahkaa. Vain muutaman kerran käytetty tuona keväänä.

Koko : 36

Maksoi alkuperäisesti : 15 €

Myyn lähtöhinnalla: 8 € + mahd.postitoimituskulut2)

Ten Points - roosat tyttömaiharit. Jotkut ehkä muistavat kun bloggasin näistä pari kesää sitten. Sovittamiseen niiden käyttö sitten omalta osaltani jäi, nämä on siis uudenveroiset. Ostettu Maarianhaminan Läderbiten - myymälästä kesällä 2012.

Koko : 36

Maksoi alkuperäisesti : 125 €

Myyn lähtöhinnalla : 75 € + toimituskulut.

Kiinnostuneet voivat siis laittaa sähköpostiini sjostrom.nina@gmail.com tulemaan hintapyyntönsä yhteystietoineen (etu-sukunimi, paikkakunta, toivottu noutotapa) sunnuntaihin 17.8.2014 saakka, eli koko sunnuntain otan vielä vastaan tarjouksia ja maanantaina ilmoitan henk.koht. korkeimman tarjouksen tarjonneille.

Happy shopping! /Nina

//This blogsale is only valid in Finland unfortunately, to avoid high shipping expenses.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...