keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tuesday outfit

BLOUSE
H&M

SKIRT with BELT
Spain

NECKLACE
Newlook


Tässä tiistain asuvalintani. Tykkään yhdistellä erilaisia kynähameita ja puseroita. Tuo H&M pallopaita on toinen löytö täältä vaatekaapin kätköistä. Syy miksi en ole sitä aikoihin käyttänyt on sen lyhkäisyys, se on aavistuksen liian pieni mutta tämä ei näy tai haittaa kun sen yhdistää korkeavyötäröiseen hameeseen - tai vaikkapa korkeavyötäröisiin housuihin.

This was my outfit for yesterday. I like the combination of a pencil skirt and a blouse. Just happened to find that one with spots from H&M, which I bought a couple of years back. It is a bit too short but it won't bother when it's combined with a high-waist skirt.

+ weekend look - lookback


Tein myös pienen jälkikatsauksen blogiin näytettäväksi mun viikonlopun asuvalinnasta synttärijuhliin. Mentiin ihan musta / ruskea - värimaailmalla kera korujen. Nuo sandaalit olivat oikein mieluisa löytö, niin ikään vaatekaapin kätköistä. Olen joskus vuosia sitten ostanut ne Nellyltä, taisivat jopa olla ekat asiat jota ko. nettikaupasta koskaan olen tilannut. Täytyy sanoa, että vielä tykkään tosi paljon, onneksi ei ole tullut myytyä hetken mielijohteesta niitä!

I made a small 'reconstruction' of my birthday outfit from last weekend. It was basic colors black and brown with some jewelry. I found those Nelly - heels from my closet, bought them about 5 years ago and have to say - still like them!

Hyvää päivänjatkoa!
Have a good day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...