tiistai 1. heinäkuuta 2014

I Want to travel


Kuvat / Pictures Weheartit

Kaikki me olemme sen saaneet todistaa lähiviikkojen aikana - Suomen kesä on tänä vuonna huono. Sateinen ja kylmä. Tuntuu melkein epätodelliselta. Saamme kerran vuodessa, parin-kolmen kuukauden ajan nauttia lämmöstä, ja nyt ei edes sitäkään. Melkein vähän pistää masentamaan.

Onneksi on aina olemassa pakopaikka nimeltään etelän aurinko. Moni varmasti tällä hetkellä varailee tai vähintään suunnittelee varaavansa äkkilähdön lomallensa. Jos ei ole mahdollisuutta lähteä, voi aina tehdä virtuaalisia matkoja. 


Pictures Google search Firenze

Jos tällä hetkellä saisin valita ihan minkä tahansa Etelä-Eurooppalaisen matkakohteen jonne lähteä, valitsisin Firenzen. Olen kuullut sen olevan historiallisesti hyvin kaunis ja vaikuttava ja samalla sieltä löytyy shoppailumahdollisuuksia mielettömästi, vähän kuin Milano, paitsi että Milano on kaupungeista se teollisempi. Italia houkuttelee tällä hetkellä Espanjaa enemmän sillä siellä olen hiljattain käynyt. 

Realistisesti ajatellen, en taida tänä kesänä mennä pidemmälle kuin Tukholmaan ja mahdollisesti myöskin Viroon. Tänä vuonna kun on jo tehnyt pari ulkomaanmatkaa ja asunutkin siellä tämän lisäksi, ehkei kumminkaan ihan tolkuttomasti voi enään matkustella, vaikka jos saisin valita laittaisin kaikki varani aina matkusteluun. Mielestäni se on parasta ja rikastuttavinta käyttöä rahalle :)

Hauskoja matkasuunnitteluja!

//In my opinion, you cannot ever dream too much about traveling, especially now when it's such a depressing summer here in Finland; grey and rainy. Last month was just nothing to be proud about really. Hope it will change towards the other half of this short summer we get every year. Many people probably plan their holidays traveling somewhere warm to get some sun. 

If I could choose any destination in Europe to go to this summer, it would definitely be Firenze in Italy. I've heard, that it is a fantastic destination to see some history and at the same time do some shopping, almost as good as Milan for that - though Milan is the more industrial city. 

To be honest and realistic, after all my summer travel- dreaming, I'll most likely end up going to Sweden and maybe Tallinn, close enough to Finland. I've been this year on 2 trips abroad and in addition I've been living away from Finland, so I cannot travel that much in one year, but still I can't help my ever-lasting will to do things and travel - it's just who I am!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...