perjantai 25. heinäkuuta 2014

Blue shades
Hellekeleillä asupostaukset jää nyt hieman vähemmälle tai toisinsanoen, ne loistaa poissaolollaan, kun aina vetäisee yllensä (vaikka jo vaatteet itsessään ovat tukalat) ne kaikista 'mukavimmat ja ilmavimmat' vaihtoehdot, joita kaapista löytyy, eikä niitä asuksi voi oikein kutsua. Vaikka helteitä rakastan, odottelen kumminkin innolla tulevaa syksyä, niin hullulta kuin se kuulostaakin - tosin se saa minun puolesta tulla kyllä hissun kissun, mutta kiva tietää että se siellä häämöttää ja vaatekaappia saa alkaa täydentää syyskuteilla, mikäs sen parempaa! Mielestäni syksyn/talven muoti ylipäänsä ja siihen sesonkiin shoppailu on vuoden paras. Vaatteet ovat hienoimmillaan - mieti, kaikki kivanväriset, tummaan taittavat muhkeat neuleet ja takit... no, okei, ne taitaa oikeesti olla mun juttu kun tällä tavalla ajoissa haaveilen!

Löysin kumminkin viime viikon mökkireissun aikana, ihmisten ilmoilla käydessämme nuo siniset peili-pilottilasit Anttilasta (olivat jopa alennuksessakin - eli ensimmäinen ja todnäk. ainut alennusmyyntilöytö tältä sesongilta!) Olen nähnyt noita peililaseja nyt kevään ja kesän aikana sen verran usein, että kiinnosti ostaa ihan omat. Tosin mietin että ehkä repertuaarista jo löytyvät, varmat ja turvalliset ruskeat pilotit ovat enemmän mun makuun sittenkin. Noita värikkäitä variantteja on kiva tosin yhdistellä värikkäiden kesäkuteiden kanssa - ovat ihan mukavaa vaihtelua!

Hyvää viikonloppua, nautitaan helteistä! 8)

//During these hot, lazy summer days the outfit posts doesn't even seem to exist - you just throw on the most light and breathing clothes you own from one day to another. Let's not complain about that - I love the heat and that it's continuing every day! Although I started already, slowly and securely, to wait for autumn. I like that season the most in terms of fashion and the style of clothes. I like shopping most in autumn time - Comfy sweaters and coats are my thing, I guess!

To the subject of this post; I bought those blue mirror shades last week, though I'm not completely sure if they are my favourite or the brown pilots I have from before. Those blue shades will probably be my only sale- purchase for this season - at least I found something! Especially something that I've planned to buy, seems like I have seen those mirror pilots everywhere during this summer.. I guess they are a nice little change, at the end of the day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...