sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

The beauty of doing nothingJuhannus. Vuoden paras aika ottaa rennosti monta päivää putkeen vaikkei ole virallista lomaa. En ole koskaan oikein ymmärtänyt sitä, että juhannussuunnitelmia pitäisi laatia jollain tavalla saati että niistä pitäisi ottaa jonkinlaista stressiä. Uskallan sanoa, että olen viettänyt kaikki elämäni juhannukset tähän lähes 24 ikävuoteeni kyseisissä yllänäkyvissä maisemissa. Mökkijuhannuksia on kertynyt plakkariin jo niin monta, että voi melkein sanoa että historia toistaa itseään. Mutta aina jokaiseen juhannukseen liittyy jokin ominaisuus ja muistoja jotka erottaa ne toisistaan. Juttuja ja naurunaiheita kehittyy vuosittain uusia, tähän saattaa vaikuttaa ensimmäisen asteen mökkihöperyys. (huomasin tämän eilen kun sain ihme kohtauksia koiralleni, jotka olivat paljon voimakkaampia kuin kaupunkikohtaukset). 

Tänä juhannuksena mieleen jäi myös alhaiset, noin hieman 10 asteen yli yltävät "lämpö"tilat ja se, että taivaalta tuli jotain mikä muistutti enemmän lunta kuin mitä viime jouluna nähtiin. Lisäksi tänä juhannuksena tuli harjoitettua enemmän aivojumppaa kuin vuosiin. Trivial toimi tässä apurina.

Mutta kaiken kaikkiaan, oikein mainio juhannus.Tekemättömyys keskellä ei mitään on niin luksusta, mökkielämä on luksusta. Ja sitä parhaimmillaan.

//Midsummer - the best 'beauty of doing nothing for days' without an actual holiday. I'm one of those, who's never gonna understand people making such big plans for midsummer and rough sceduals what do do, where to go. 

I've been spending my past 24 midsummers so my whole life in other words in those surroundings above, doing more or less the same things. Even though it feels like the history is repeating itself, there's always something special making the particular midsummer different - the jokes and weather is two examples. (this year it was almost snowing which was quite weird, and a bit above 10 degrees..cold.) But yet, nothing can ever beat midsummers at the cabin. I always just love the beauty of doing nothing. Plans is definitely not always the way to go.

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...