perjantai 30. toukokuuta 2014

England in my heart

Thanks AM!

Englanti tuntuu jo aika paljon toiselta kotimaalta, sillä sieltä poislähteminen pidemmäksi aikaa tuntuu hieman haikealta, vaikka tietää että Suomessa on periaatteessa oma elämä, mutta viehän ne lukukausiajat kumminkin vuodesta suurimman osan ajasta. Olen kyllä tyytyväinen, että pääsen vielä takaisin Englantiin. Tykkään olla siellä ja Suomessa suurinpiirtein yhtä paljon. Elämä on niin sanotusti rakentunut vankalle pohjalle molemmissa paikoissa.

Lontoon visiitti oli ihan mielettömän onnistunut, varsinkin hotellin alue, Bayswaterin alueella Kensingtonin kaupunginosassa, valkoisten arvotalojen ympyröimänä. Paras oli myös alueen rauhallisuus ja vähäinen liikenne, jota tarvitsi 9 tunnin lauantaisen shoppailupäivän päätteeksi, Bond Street ja Oxford Street vierailujen jälkeen osotoskassien yhdistäminen oli aika mielenkiintoinen näky!

//England has during these two years become more and more like a second homecountry - it feels a bit sad to leave it for a long summer period, even though you know your life is in Finland. But I spend most of the year abroad,so thats why these feelings appears! I like the both countries equally, I have build a base of life in both places.

The London visit last weekend was great, especially the area where we stayed, Bayswater in Kensington, such a rich and peaceful place. You appreciated truly the own space and peace after a 9h long shopping day on Saturday around Oxford and Bond Street... interesting to count how many bags we had totally:)


Suomeentulon jälkeen oli kiva suunnata mökille. Akkujen lataaminen tuli tarpeeseen sillä muuttaminen ja matkustus vie tosi paljon energiaa, kuten taisin aiemmin kirjoitella! Sitä ei itsekään huomaa kun touhu on suunnaton päiväkausia. Nyt on taas rytmi palannut jotakuinkin normaaliksi ja kesä täällä kotimaassa voi alkaa!

PS. Olen kehitellyt blogille vähän uutta ulkomuotoa jota hion tässä viikonlopun aikana. Teen siitä enemmän muotiin ja tyyliin keskittyvän, mutten kumminkaan sulje sitä pois lifestyle kategoriasta sillä tykkään kirjoitella tänne aina silloin tällöin ihan tavallisia kuulumisiakin. Syy miksi tarkennan nicheä on se että siitä saisi käsityksen, että se on yrittäjän blogi ja yhteistyökumppaneilla on täten helpompi lähestyä.

// After arriving home-home, it was the best time to take two days off and go to our summer place. After all the moving and travelling all the energy was lacking! Now I feel normal and can start enjoying the summer.

PS. I am working at the moment to make the blog more focused on fashion and style, in other words my business. Of course I will not cut out all the lifestyle subject, just cut down on it a bit, to make it easier for collaborators to understand the niche of the website. 

HAVE A GOOD WEEKEND!
Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...