perjantai 2. toukokuuta 2014

Culinary experienceKäytiin juhlistamassa mun vikaa lomailtaa Torreen hiljattain avatussa Culinari - ravintolassa. Olimme jo etukäteen tehneet paikkaan tuttavuutta kadun puolelta, valkoinen ja moderni sisustus sekä selkeännäköinen ruokalista teki sen verran vaikutuksen jo etukäteen, että päätimme että tänne tullaan kyllä joku ilta syömään. Ja voi taivas, ei voi muuta kyllä sanoa kuin että kannatti! Kaikki ruoat alkusalaatista ja timanttisämpylöistä lähtien oli jymymenestys - me kaikki tykkäsimme kovasti, ja tämän kaiken kruunasi oikein ystävällinen ja lämmin henkilökunta. Tämä oli tyyliltään fine dining - paikka, mutten kutsuisi sitä gourmet ravintolaksi, sillä hinnat olivat varsin sopusuhtaiset (Espanjaan nähden aavistuksen normia korkeammat) ja annokset eivät olleet minimaalisia, vaan ihan sen kokoisia että hivelivät makuhermoja mukavasti aina siihen asti kuin masu täyttyi.

//On my last evening of my holiday in Spain we went to Culinari, a recently opened restaurant around our place. After passing it a few times before, we decided to try it, the modern and white design made an impression. And what else can I say - that was a great decision! We all loved our foods and not to mention the serving staff, so warm and friendly. This is more of a fine dining - place than a gourmet restaurant, since the portions are not tiny but yet the size that you get to enjoy the fantastic taste and fill your stomach! The price range was not what we are used to in the UK and Finland, but slightly higher than standard Spanish.
Minun annosvalintani oli päivän pyydettyä kalaa, halusin vaihtelua kun söin ison pihvin vain pari päivää ennen tätä. En nyt muista mitä tuo kala oli nimeltään mutta tuollaista vaaleaa, tykkään lipeäkalasta ja tuo muistutti maultaan aika paljon sitä. Muut seuralaiset ottivat liha-pläjäykset ja tykkäsivät kovasti, maistoinkin ja todella samettinen ja täydellisesti paistettu pihvi. Tämä oli niin hyvä ruokapaikka, että lämpimimmät suositteluni jos Costa Blancaan päin olet joskus matkustamassa ja haluat nautiskella hieman erilaisen ravintolakokemuksen! Halusin pyhittää tälle oikein ihkaoman postauksen - hyvä ruoka, parempi mieli, niin se vaan menee.

//I chose the fish of the day, because I had only a couple of days before had a giant beef in another restaurant. Can't remember the name of that fish but very light and tasty! The others took beef portions and loved it, I tasted and it was perfectly prepared. So my highest recommendations for this place, if you travel to Costa Blanca and want a bit different restaurant experience!


Jälkkäriksi söin suklaabrownien, joka oli hieman liian suuri suhteessa päällä olevaan vaniljajäätelöpalloon - jäätelö loppui ikävästi kesken jo brownien puolivälissä ja se pallokin oli kuorrutettu valtavaan suklaapeitteeseen, joka teki tästä makuuni ehkä vähän liian suklaisen - olisin ehkä pärjännyt pelkällä Irish Coffeella. Tosin koko tämän kokemuksen kruunasi talo tarjoaa kuoharit vielä loppuun - aina yhtä ihanaa nähdä anteliaita asiakaspalvelijoita, jotka arvostavat asiakkaitaan ja tekevät heidän kokemuksestaan täydellisen!

HAHA, aloin tossa miettimään että kelatkaa miten siistiä olisi olla joku lifestyle-ravintolakriitikko - menis vaan kaikkiin huippuravintoloihin ja laittaisi pokkana niistä palautepostauksia, söisi mahansa täyteen ja saisi vielä siitä palkkaa :D Joo, ei varmaan monella ole sellaista kokopäiväammattia, tai käsi ylös jos on niin tulen alaiseksenne.... ;)

//For dessert, I chose a chocolate brownie but unfortunately it was a bit too big compared to the ice cream which it was served with - and this was also covered in chocolate, so a bit too much for my taste, a Irish Coffee would have been a better option. But the whole experience ended with sparkling wine on the house, what could be better! I love restaurants who respects their customers all the way:)

I was thinking about becoming a food critic, imagine how cool it would be, just go around all the nice restaurants and write reviews and get payed!! Well,not many are blessed with such perfect job, or let me know if you are, would love to work together;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...