maanantai 31. maaliskuuta 2014

Make a wish: Givenchy Antigona leather tote
Pictures: top Antigona Sugar Medium  - last Antigona Medium Shiny

Mikäs sen parempaa viikonloppu-ajanvietettä, kuin avata Selfridgesin laukkuosaston ja vähän tiirailla (ei sentään shoppailla) mitä sieltä löytyykään. (nyt onkin jo uusi viikko mutta mikäs sillä, voihan sitä katsella milloin vain.) Mulla on suunnitelmissa jo tässä vaiheessa minkälaisen laukun haluan tuolta kiikuttaa ostoskoriin, sitten kun...no, tiedätte kyllä, laukkujen hinnathan seikkailee tuolla tonnin paremmalla puolella. Olenkin suunnitellut, että ostan tämän sitten valmistujaislahjaksi, kun olen säästänyt sen verran ekstraa, eli saattaa mennä vuosi-kaksi valmistumisen jälkeenkin mutta oli se milloin tahansa, se saa olla valmistujaislahja joka tapauksessa.

Se laukku jonka tällöin ostan, tulee olemaan joku noista Givenchyn ylläolevista, kysymys kuuluu vain että mikä niistä. Kahden kärjen olen kasannut tuohon ylle - niin tyylikkäitä ja omalla tavallaan ajattomia. Tavallaan tuo viimeinen nude,Medium Shiny, houkuttelisi ehkä eniten. Mustaakin suunnittelin, ihan vain sen ajattomuuden tähden, mutta mun tyyli kallistuu aina loppupeleissä väreihin. No, tätä kun tässä onneksi on aikaa suunnitella, laukkuostos tapahtuu jossain siellä tulevaisuudessa, mutta on ainakin mitä odottaa!

Haaveilevaa alkuviikkoa kaikille (sekä alkanutta kesäaikaa) !

//What would be more fun to do on your spare time on weekends, than look at the gorgeous Selfridges-bags? (Of course, not shopping, just watching and planning, that doesn't cost anything right?) Even though It's a new week already - you can watch anytime! I've been planning in advance, which kind of bag I want to get to myself as a "late graduation gift", might it be one or two years after graduation, depends on when I've managed to save enough. 

The bag which I'm gonna buy is most likely to be one of those Givenchy Antigona bags above - the question is, which one. I planned also a black one, but I am more of a colour-person, I very rarely choose black if there's other colour options, although black is always black and timeless. Thank god, I have time to plan when starting it this early, gonna buy it sometime in the future!

Have a nice beginning of the week (and beginning of summertime) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...