lauantai 1. helmikuuta 2014

Saturday inspiration: Powerful videos
Tulisin vielä jakamaan kanssanne muutaman videon josta ei puutu voimaa ja tunnetta. Huomaan usein että videoiden katselu Youtubessa tuo musiikkiin paljon enemmän fiilistä kuin esim. Spotifyssa kuuntelu (se soi lähinnä taustalla silloin, kun työskentelee/puuhaa leikekirjaa.)

Suosittelen siis videoiden katselua Youtubessa silloin kun on ylimääräistä aikaa tai yksinkertaisesti vaan tylsää! Itse olen huomannut että tämä on briliantti ajanviete ja joskus parikin tuntia voi helposti vierähtää videoihin uppoutuneena. Tämä edellyttää tietenkin mielenkiintoa musiikkiin ja johonkin tiettyyn artistiin. Mä myönnän, että Bleeding love on ollut jo vuosia yks mun lempibiiseistä eikä muuksi muutu: mutta sitäkään harvoin kuuntelen katsomatta videota samalla, visuaalisesti hieno ja hyvin toteutettu! Uudempana tulokkaana olen tykästynyt Alicia Keysin videoihin. Niissä on samaa nais-poweria kuin Leonan videoissa. Tykkään musasta, jossa yhdistyy sekä visuaalisuus, tunne että naisten sisältä kumpuava voima. Go ladies! (klikkaa ko. kuvaa ja pääset videoihin)

Hyvää lauantai-iltaa!

//I wanted to share as the second post for today some powerful music videos performed by strong women. I notice quite often, that watching the actual video of the music you like gives so much more feel into it. I normally listen to Spotify only when I'm concentrating on something else (like writing or working.)

So, my highest recommendations to actually watch videos on Youtube rather than just listen : i like to do this when I have a couple of spare hours. This of course requires interest in a particular artist or band. I admit that one of my favourite songs from many years has been Bleeding Love by Leona; mostly because of the visually interesting video. As a new favourite I have begun to like Alicia Keys videos; another powerful female artist. Go Ladies! (click pictures to enter videos)

Happy Saturday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...