sunnuntai 9. helmikuuta 2014

New Polyvore-sets






View all my creations here

Hyvää sunnuntaita :) en tiedä muistaako joku kun kesällä kerroin liittyneeni Polyvoreen, ja miten hauskaa siellä oli suunnitella noita setsejä, taisin jopa jakaa muutaman näytteen täällä bloginkin puolella silloin. No, se hauskuus tietenkin sittemmin unohtui ja meni aikoja, kun en koonnut sinne mitään, mutta nyt mulla on ilo ilmoittaa että olen herännyt ns. henkiin sielläkin puolella nyt taas, joten yllä muutamia otteita kollaaseista joita olen tässä viikon aikana tehnyt :) se on muuten tosi hauskaa ajanvietettä pakko sanoa; kun kiinnostusta löytyy myös tilojen suunnittelusta ja sisustuksesta, niin tuolla on kiva avata vähän inspiraatiota eri tyyleistä, miltä haluaa kämpän näyttävän. Tyyli-ja muotikollaaseja tuolla on tosi nopea luoda, ja sieltä löytää kaikkia tuotteita eri brandeilta mitä sitten etsiikään. Siellä on kiva luoda myös tuollaisia 3D-tyylisiä kollaaseja, kaikki on mahdollista ja luovuutta saa käyttää!

Tänään on taas varsin tuulinen päivä ja aika harmaa sellainen myös, lähes hieman masentava. Väsyttää vaikka nukuin reilusti yli 8h mikä kertoo siitä ettei sittenkään ole tullut nukuttua niin syvästi kuin pitäisi. Masentavia tällaiset energiaa uupuvat sunnuntait :D pitäisi jatkaa aloitettua kouluprojektia mutta ei tällaisena päivänä jaksa lähteä kirjastoon, täytyy koittaa työskennellä kotoa käsin.

//Happy sunday everyone:) Not sure if anyone remember when I told last summer about joining Polyvore - I created some sets there back then and liked it a lot! However, of course I forgot I was there, so I didn't create anything in a while - until now. I found time and inspiration to start creating some new interior and fashion/style sets, some of them are above! I really like space design and interiors so it's nice to design different rooms and you find so many different items, whatever you like really. Exciting is also that you can create different 3D-rooms and use your creativity!

It is such a dark and depressing day today, and as a plus i feel tired even though i slept way enough, maybe not proper sleep anyway it seems..these kinds of energy lacking sundays sucks :D Have to continue with my project anyway, maybe it is possible also from home.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...