keskiviikko 26. helmikuuta 2014

My favourite spring colour

Watch & Knit New Look
Skirt& Shoes H&M
Scarf Bershka

Ei näiden viimeaikaisten ostosten värin perusteella jää lainkaan epäselväksi, mikä on kevään lempivärini! Koralli kaikissa sen sävyissä on vaan niin kaunis. Mikä vaarallisinta keväässä; eksyin maanantaina kaupungilla asioidessa New Lookiin, kun olin ostamassa välttämättömiä tavaroita (joista selkeesti tuli siirryttyä sitten vähemmän välttämättömiin) mutta kerron vaan että vaarallistahan se on kuin mikä, nimittäin rekit notkui kaikkia upeita kevätvärejä! Vasta siellä pastellimeressä huomasin, miten mun harmaat ja tummat talvikuteet oikein kalpenivat kaapissa, ja ajattelin että eihän se nyt niin vaarallista voi olla, jos yhden näistä kantamistani viidestä ostan mukaani. Tuo neule on tosi mukava päällä, ja siihen on ommeltu sellaisa pieniä paljettejakin tuomaan vähän yksityiskohtaa. Tuo kello oli täysin suunnittelematon, sekunneissa tehty ostos, mutta kuka varsinkaan kellohullu voi vastustaa syvän korallia sellaista, joka ei tule joka päivä vastaan, ja joka puuttuu vielä kellojen väri-kirjosta? Joo, en minä ainakaan :)

Nyt kun kouluprojektit on saatu valmiiksi niin odotan tässä sitä lauantaina häämöttävää matkaa (ja pakkailua). Tämä aika on vain mennyt niin nopeasti. Tiesin sen kyllä jo, kun reissun varasin. Tykkään kumminkin kun joku tehdään lyhyellä varoitusajalla, tulee enemmän extempore-fiilistä mukaan (vaikka reissuohjelman onkin suunnitellut), varsinkin tällaiset isot toiselle puolelle maapalloa kohdistuvat matkat, mitäs niiden odottelua pitkittelemään!

//On the basis of my lately purchased new items, it is not unclear which is my favourite spring colour! It is definitely coral - in all shades. I did one of the most dangerous things for your wallet in springtime-went to get some retail therapy, this time it was New Look, with all the gorgeous spring contrasts! Immediately in the store, I saw my grey and dark winter clothes in the closet stepping aside, and thought, it doesn't kill nobody if i buy one of these five knits im carrying around. And have to say, love how nice that one feels! There's small sequin details which brings a bling touch to it. And the watch - completely unplanned to buy, just fell in love with the deep coral colour, there's something about it!

Now, when Im ready with the school projects before the trip, it just remains to wait for Saturday! (and packing) These weeks before has just flied by, but I knew this will happen when I booked the trip. However, I like to do things quite quickly and not wait forever - I like that small extempore feel, even though the trip is planned inside out. You should not wait forever for the great things to happen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...