torstai 20. helmikuuta 2014

Hakusessa for work-dress?


Text in Finnish

Katselin Espritin valikoimaa everyday work dress - tyyliä etsiessä, ja sieltähän löytyi vaikka millä mitalla upeita business-tyylin lohtivia variantteja! Olen etenkin omassa vaatekaapissa huomannut, että perus-kotelomekkoja voisi ilman muuta olla enemmänkin; ne on todella tyylikkäitä, pelastaa aina kun kiire on suurin aamulla, ja olenkin huomannut käyttäneeni H&M'ltä löytämääni varsin ahkerasti kouluun (postasin siitä asun yhteydessä hiljattain tässä). 

Nimenomaan musta onkin se it-väri jonka aina ekana hankkii, mutta juuri näiden työ-koulumekkojen kohdalla niitä värejä voisi hyvinkin olla enemmän! Yllä siis muutama oma suosikki Espritin valikoimasta, valkkasin aika neutraaleja värejä sillä itse koen, että kovin kirkkaista ei ole käyttöä noin töihin, lomalle sitten enemmän. Riippuu tietenkin, missä on töissä, jos on pankissa tai jossain virallisemmassa saattaa liika väri-iloittelu olla epäsopivaa, kun esim. luovan alan "byrålla" (lainaten Jäbää) voi sitten vähän käyttääkin kontrasteja ja kuoseja!


Ja tietenkin, business-asu täytyy asustaa. Tähän kotelomekko-tyyliin sopii tietenkin korot parhaiten, mieluiten yli 8 cm niin ei jää liian lättänä kokonaiskuva. Neliskanttinen ryhdikäs kotelolaukku on parempi vaihtoehto kuin kasaan menevä pussukka, jos haluaa koko tyylin täysin business-vaikutteiseksi.


Vielä kaksi rennompaa varianttia, joita voi hyvinkin käyttää sekä for business - että pleasure, näin kevääseen kun mennään niin farkkumateriaali ja raidat palaavat aina muotiin! Ylläolevaa raitamekkoa voi hyvin käyttää bleiserin kera työpukeutumiseen, kun se esim.wedge-tennareiden (kuvassa alla) kaverina menee täydellisesti rentoon vapaapäivään kaupungilla! Sama pätee farkkumekkoon- itse asiassa, sen kanssa sopiikin parhaiten wedget, ja sitten voi yhdistää tyylikkäät korkkarisandaalit vaikka työpaikalle.

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...