perjantai 28. helmikuuta 2014

Bye,bye EnglandKevät on saapunut virallisesti Englantiin, sen todistaa tänään näkemäni lukuisat kärpäset! Täällä nautitaan nyt todella kauniista ja aurinkoisista päivistä, tämän kaiken tosin jätän nyt pariksi viikoksi taakseni, saa nähdä miten lämmin on kun saavun takaisin! Jotenkin on vielä sisäisesti niin talvi-moodissa, että ei tuota kukkien ja puiden kukintaa oikein tahdo edes sisäistää, mutta kuvat kertovat totuuden :) Lähtö tosiaan koittaa huomenna ja hyvänä uutisena voisin ilmoittaa, että todennäköisesti blogi ei tällä kertaa loman ajaksi hiljene, otan nimittäin tämän läppärin mukaan matkaan joten saan hyvinkin tehtyä välipäivityksiä sieltä Kiinan mailta. Stay on tune! Sieltä sitten seuraavan kerran jos matkat sujuu kuten suunniteltua :)

Bye Englanti :)

//Spring is officially here, it's been so warm lately and some trees are blooming, i also noticed a few flies outside! It's quite weird since I'm still in a total winter mood! Let's see how far the spring is when i return from China, as I leave all this behind for a couple of weeks now. But good news, for once the blog will not be silent the entire time since I take my laptop with me and might be able to do some short posts while I'm there! So stay tuned, I will write from there the next time if everything goes as planned:)

Bye now England :)

2 kommenttia:

  1. Innolla odotan Kiinapostausta! Suosittelen kokeilemaan Kiinassa kiinalaisia erikoisteelaatuja, kuten gynostemmaa. Se on aasialaisen kauneuden yksi salaisuus. Ja koska tämän blogin aihe on Lontoo, niin lukijoille hieman materiaalia Lontoosta koottuna Lontoo-sivuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä! Ei olisi tullut mieleen,täytyy kokeilla.:-) luonnontuotteet näkyy monessa myös Kiinan mailla! /Nina

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...