tiistai 11. helmikuuta 2014

Before the storm


SKIRT Vero Moda
BLAZER & SCARF Primark
GREY DRESS/TUNIC Vero Moda
WATCH Guess
BAG MK
HAT Next
LEO BAG ACCESSORIE H&M
GLOVES Björn Borg

No huhhuh, oli siinä tuotetta kerrakseen listattavissa, toivottavasti en unohtanut mitään :D Taisi päästä kaikki ne mun kalliimmat omistukset samaan kuvaan kerralla, arvokkaimmat omistamani jutut ovat varmasti juuri merkkikello-ja laukku sekä käsineet. Suurin osa joululahjaksi saatu:)

Laitoin tosin tuossa eilen vähän liikaa päälle; tuollahan oli suorastaan kuuma keli, pelkällä bleiserilläkin olisi melkeinpä pärjäillyt! Aurinko paistoi ja tuli hetken ihan huhtikuu-fiilis. Täällä kun on sellaiset säänjumalat, että tosiaan koskaan et tiedä, joten hyvä vetää varman päälle vaan, tänään siitä tuli taas pieni todiste kun iltapäivällä pyrytti märkää räntälunta hetken. Muuten täällähän tulvii kohta puoli saarta - uutisissa näytetään veden vallassa olevia kaupunkeja ja kyliä etelä-Englannissa. Eilen uutisoitiin ettei näin pahaa talvea ole ollut koko sinä aikana, kun säätä on "mitattu" eli vuodesta 1766 :D Välillä ei tiedä että pitäisikö jo huolestua, alussa toki aattelin että täällähän aina tuulee ja sataa, ei siinä mitään, mutta jopa Britit itse ovat tästä ilmiöstä melko ihmeissään, siltä näyttää! Kyllä tämä saisi jo loppua, vähän rasittavaa elää jatkuvassa epätiedossa että voiko huomenna mennä johonkin pidemmälle kun ei ole koulua, joutumatta 20 m/s tuulen tuiverruksen valtaan!

//There's my outfit I wore yesterday; too much clothes you can say, It really was warm and sunny again! At these times i rather play it safe; you never know indeed, as today it was a bit of a snowstorm...and the next day it might feel like April, crazy! And the floodings..it seems like the worst situation ever. I would wish this to turn normal soon - it is depressing to be constantly worried, can you go somewhere without finding yourself in the middle of a heavy storm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...