maanantai 6. tammikuuta 2014

Sale favourites x8Olen perinteisesti joka vuosi kirjoitellut jotain alennusmyynneistä, eli päätin jatkaa tätä tapaa myöskin tänä vuonna ! Ovatko kaikki pysyneet aleissa aisoissa? Siellä voi olla vaikea pysyä; tiedän kokemuksesta. Satoja eurojakin voi huumassa kadota liikkeisiin; en nyt puhu tietenkään tästä enkä edellisvuodesta, mutta joskus töissäoloaikoina pystyi laittaa aika paljon rahaa alennusmyynteihin. Nykyään en oikeastaan voi shoppailla paljon mitään, että riittää raha välttämättömään, mutta katseleminen ja suunnitteleminenhan se ei maksa mitään! Muutenkin koitan nykyään etsiä sellaista hyvälaatuista ja ajatella sitä ennemmin kuin määrää. Harkitsen myös hyvin tarkkaan ostaa vai ei-oli tuote sitten alennuksessa tai ei. Jotkut vaatteet kylläkin joskus vaan osuu ja uppoaa heti, ilman sen pidempiä harkintoja.

Yllänäkyvät ovat Nellyn valikoimista, top picks tämän vuoden salesta mun valkkaamina, etenkin kengät ovat aika hienot, jos pysyy pystyssä sellaisissa, mun makuun ehkä liian korkea korko :) Tuo paljetti bandeau-systeemi yläkollaasissa oli tosi hieno, voisi toimia kesällä bikininä tai hieman läpikuultavan topin alla. Notion 1.3-takki lämmittää, jos se talvi siltä tulla tupsahtaisi... Vilan valkoisen mekon valitsin koska se on uskomattomalla -70% alennuksella; hintaa jää reilut 10 €. Muut tuotteet myös tuntuvilla alennuksilla!

//a post about my sale favourites at Nelly.com! Those above where the top picks found a moment ago, be quick to ensure you get the right size. A few years ago I always spent an awful lot of money on the sales - went a bit crazy, you can say, but now obviously the student budget is the reason not to buy much of anything. I try to put my attention in the quality, rather than quantity - you may find some very good brands with a cheap price!

Ja unelmoinnista kun nyt kerran puhutaan, keräsin tähän muutaman nilkkurirakkauden näin kun tämän tyyliset ostoslisalla olisi! Kyseessä H&M:n "pikkusiskon" &Other Stories merkin nilkkurivalikoimaa (nettisivuilta). Suurin osa alessa ja ei mitenkään mahdottoman hintaisia, kun laatumerkistä kumminkin puhutaan niin sanoisin että varsin kohtuullisia, 75-115€ hintahaarukkaa, maksaisin kyllä sen verran noin hienoista nilkkureista joilla sitten kelpaisi kävellä. Tykkään kyllä niin paljon noista H&M brändin alla kulkevista erikoismerkeistä; tämä ja COS ovat aivan huippuja, niin simppelin moderneja kuteita. Milloinkohan saataisiin &Other Stories Suomeen? Englannissakin joutuu matkustamaan Lontooseen asti ruuhkaiselle Oxford Roadille metsästää kyseistä merkkiä..

Hyvää loppiaisen jatkoa! (and happy shopping)

//And now when dreaming about something new to buy; here's some neccessary things i found at &Other Stories website. All of those boots are my favourites, i like the washed colours and the thick heel! Actually the price is not too high at all, eighter, i think 75-115€ is a very suitable price for quality boots like that. Would love to get this store to Finland as well! Visited once before, at Oxford Road in London.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...