torstai 9. tammikuuta 2014

Kevään Style Pro-koulutus

Halusin jakaa lukijoilleni tiedon tulevasta Fashion Model Agencyn Style Pro koulutuksesta, jonka itse kävin keväällä 2011 ja josta olen aiemmin kirjoitellutkin, muun muassa viime kesänä tässä postauksessa. Jos haluat monipuolisen ja luovan koulutuksen jossa opettajina toimii alalla työskentelevät muotiosaajat, tätä voin suositella, kommenttiboksissa ollaankin kyselty aiemmin lisätietoa tästä ko. koulusta! Helsingin suunnalla siis toimii oppilaitos/mallitoimisto ja tuo Stylistiksi kouluttautuminen kestää puoli vuotta, tosin siihen on nyt mahdollista liittää myös makeup-ja hairpro - koulutus, silloin se kestää vuoden.
Lisätietoa ja yhteystietoja löydät myös Fashion Model Agencyn nettisivuilta tästä!

Kevään koulutukseen ehtii hakea ensi keskiviikkoon eli 15.01. saakka.

Omana kokemuksena voin kertoa, että koulu syventää hyvin osaamista henkilöstailauksiin erikoistumaan haluaville, sekä värioppi-että vartalonmuotoihin ja niiden stailauksiin syvennytään hyvin. Saat myös hyvän käsityksen muotinäytösten stailaamisesta, näytös-koordinoinnista ja muodin historiasta. Eniten koulutuksen aikana nautin vierailustamme Play It Again Sam - retroliikkeessä ja siihen liittyneestä luennosta, muodin ennakointi- trendiluennosta sekä lopputyön henkilöstailauksista.

Stylistikoulutus rohkaisi minua aloittamaan blogin, joita itseasiassa aloin lukemaan vasta sinä keväänä kun koulutuksen aloitin. Koulun käyminen työn ohessa onnistuu hyvin sillä se käydään kerran viikossa iltaopiskeluna. Koulutuksesta saa rakennettua itselleen hyvän portfolion osallistumalla Fashion Modelin kautta  stailaaja-apulaiseksi esim. mallien muotikuvauksiin ja näytöksiin. Koulutuksen kautta varmuuteni siitä, että muoti on alani vain kasvoi ja päätin hakea Englantiin jatko-kouluttautumaan ja saan nyt myös bisnestietämystä luovien opintojen lisäksi. Stylistikoulun päätteeksi perustin myös toiminimen Styled by Nina, jolla olen tähän saakka toiminut yhteistöiden merkeissä blogin kautta ja valokuvaajana.

//I did a Styling course at Fashion Model Agency in Helsinki 2011, and told my reader's about the opportunity to join the course coming up, which is in Finnish language.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...