sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Delicious lasagne recipe

lasagne ennen uuniin menemistä
/before baking in the oven

Lasagne valmiina
/when it's ready
Halusin näin sunnuntain kunniaksi tulla pikaisesti jakamaan kanssanne vaihteeksi ruokareseptiä, jota en ole aikoihin tehnytkään! Ja kun lasagne sopiikin mainiosti mun mielestä näin talviruoaksi, niin koin tämän hyväksi kandidaatiksi jakaa :) myöskin sen takia, että paljastettakoot että tämä oli eka lasagne joka multa oikeasti onnistuikin ja kehtasi jakaa, viimeksi tuli laitettua "vähän" liian vähän maitoa ja korppuinenhan siitä pinnasta tuli kuin mikä :D

Eli pitemmittä puheitta, otin tämän reseptin suoraan Myllyn Paras - nettisivuilta eli en viitsi toistaa sitä täällä uudestaan, linkistä pääset reseptiin! Monen mielestä juuri lasagne taitaakin olla vaikea valmistaa, mutta totuus on, että vaikka siihen näin kun ekoja kertoja tekee aikaa meneekin, on se kyllä kaiken ajankäytön arvoista, sitten kun sen kimppuun pääsee hyökkää :) ja vaikeaa se ei ainakaan ole, loppupeleissä melko yksinkertainen resepti ja raaka-aineilla ei tarvitse pahemmin kikkailla, toki sinne voi laittaa muutakin kun porkkanaa ja sipulia, itse laitoin vähän enemmän valkosipulia kun se on mun ehdoton lempiraaka-aine:) Herkkusienet jätin suosiolla pois, mun makuun vähän liikaa kaikkea niiden kera. Korvasin myös juustokastikkeen puolet tarvittavasta maitolitrasta ruokakermalla, joka teki siitä kreemisemmän.

Ylläolevat kuvat antavat lähinnä osviittaa siitä, miltä sen pitäisi näyttää ennen - ja jälkeen paistamisen. Happy cooking!

//I wanted to share the recipe for my favourite winter-time-food: lasagne! And this time, I even succeeded in making it, last time i didn't put enough of milk and the result was well....crispy:) I found the recipe on Myllyn Paras webiste (maybe available in English?) and made it according to that one, just used a bit more garlic since that's my favourite raw material. I didn't put the mushrooms, i thought it's fully enough without them. I also made the cheese-sauce with half a litre of milk, and the other half with cooking cream. The pictures above shows how my lasagne looked like before - and after baking it. Happy cooking!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...