Beauty, shopping and fine dining



Noniin, luvassa olisi hieman puhelimella napattua materiaalia viikon ajalta (ainakin, jollei enemmän)

1-2. Ostin Sokokselta Swiss O-Par - merkin ripsi-ja kulmaväriä, kun huomasin paketin olevan tarjouksessa. Sain huomata, että tämä oli parasta väriä mitä olen koskaan kulmiini sutinut! Aiemmin olen joskus käyttänyt Refectocil-merkin  väriä, joka ei ehkä mun mielestä tartu ihan yhtä voimakkaasti, kuin tämä. Varoituksen sanana kumminkin: tästä Swiss-O-Par väristä voi hyvinkin tulla päivän verran kestävä noita-akka-efekti; väri nimittäin tarttuu ja lujaa: ensin levitetään läpinäkyvää nestettä, ja sen jälkeen niin ikään läpikuultavaa geeliä, joka sitten saa aikaan magneetti-efektin ja kiinnittää värin. Se tuntu vähän kuin olis taikatempun tehnyt, niin nopsaa ja maagisesti väri levittyi :D Ja ensin tosiaan todella paksuilta ja voimakkaan mustilta tuntu kulmat, mutta odotas muutama päivä kun väri tasoittuu niin olet varmuudella ihastunut tuotteeseen.

3. Best sauna tuotteet täydelliseen kylpyhetkeen. Raikas citrus - vartalogeeli sekä Karamellilta ja piparkakkutaikinalta tuoksuva kuorinta-aine on Lush Spa'sta Englannista, kaikki kosmetiikka käsintehtyjä Englannissa eikä eläimillä testattuja.

4. Sugar Nails kynsilakkaa ja lopputulosta

//Some phone-pictures from the passed week!

1-2. Bought this Swiss-O-Par eyebrow-and lashtint from Sokos Department Store on sale. Haven't tried this before, only Refectocil, which in my opinion doesn't apply the colour deep enough. This one does on the other hand; liked it a lot after my first trial so i thought i write about it. As a warning I can say, that the colour applies very strongly and the first day you might feel like a witch with the very deep black brows, but don't worry, in a few days they look completely normal. The pack contains transparent liquid to apply first, after this as well transparent gel, which fastens the color as a magnet.

3. Best sauna products; citrus body wash and a caramel-gingerbread body scrub from Lush Spa; not tested on animals and all products hand made in the UK.

4. IsaDora Sugar Nails polish.

1-3. Nähtiin vähän auringostakin pilkahdusta yhtenä päivänä! Oikein häikäisi silmiä. Yhteen taisi jäädäkin:)

1-3. A quick sunshine moment was also seen one time, and so far the only time:)


1-3. Upeaa ja tunnelmallista illallistamista eilen perjantain ja viikonlopun alun kunniaksi: lämpimät suositteluni Pienen Roobertinkadun Pastis-ravintolalle! Onnistunut ilta on taattu, yksiin Helsingin parhaimpiin ravintoloihin luokittuva, ranskalainen maalais bistro- tyylinen paikka. Sen kyllä huomasi, kun sisustukseen oli satsattu täysillä ja tuli ihan sellainen tunne että on jossain keski-euroopassa. Mitens ruoka? Tarvitseeko erikseen mainita, että oli parhaimpia ruoka-elämyksiä mitä olen kokenut. Viinilista oli täynnä uniikkeja ranskalaisia pientilojen viinejä. Henkilökunta Pastiksessa oli sekä asiantuntevaa että ystävällistä josta iso plussa. Sekä siitä että jopa aperitiivi-kuoharissa oli täydellinen, champagne-tyylinen freessi maku.

Alkuruokasi täydellisiä juustossa olevia etanoita, pääruokasi otimme tätini kanssa molemmat vasikan t-luupihvin parhaimmilla maalaisranskalaisilla ( pikku metallisessa kottikärryssä tarjoiltuja, siitä plussaa, Manchesterissa sai myös niitä paljon)  ;) ja vinegar-salaattia. Jälkkäri suklaafondant. Saa nähdä mihin loistavaan paikkaan sitä seuraavalla Helsinginreissulla suuntaisi, Farang voisi olla mielenkiintoinen! Jos lukijoilla on kokemuksia ja muita Helsingin suunnalla olevia ravintolasuosituksia, otan ilomielin vastaan:) Kesäiseen Boulevard Social-postaukseeni pääsee tästä.

1-3. Brilliant restaurant and my highest recommendations goes to Pastis on Pieni Roobertinkatu, Helsinki. Spent the day in Helsinki yesterday and this was a perfect ending for it. Pastis is a French countryside styled bistro, with great French interior design and a wide range of locally produced french wines. The staff is both helpful and friendly and for that a big plus. Also for the fact that even the appetizer, sparkling wine, tasted so good with a bubbly fresh crisp.

For the starter i ate delicious escargots, dipped in cheese and for the main me and my ant took both a t-bone-beef of veal with delicious french fries and vinegar salad as sides. Finally for the dessert, chocolate fondant. We are already planning, which is going to be our next brilliant destination in the fine dining scene of Helsinki;)


Maistuva mango-smoothie Robert's Coffeessa.

//Perfect mango smoothie at Robert's Coffee



Chanel Teatterin lähettyvillä, tykkään kävellä kaikissa kaupungeissa aina hienoilla alueilla ikkunashoppailemassa:)

//Chanel next to Ravintola Teatteri; i like to see the posh areas in every city i visit!



Ravintola Teatterissa lasillisilla! 

//Taking a toast at Ravintola Teatteri!

//Nina


Kommentit