maanantai 27. tammikuuta 2014

Back againKas, aina kun lähtö lähenee se tarkoittaa myös hiljaisuutta blogissa, ajattelin lisätä vähän jotain kuvamateriaalia lähiajoilta kun melkein viikko viime kerrasta :) Eli Englantiinkin olen ehtinyt tässä ajassa palaamaan, yllänäkyvät ekat kuvat eiliseltä. Arlandan kentällä vietin välilaskun aikaa, en ole sillä kentällä ennen ollutkaan, niillä oli kiva Pop-up-tyylinen H&M - myyntipiste pelkästään treenivaatteille, en saannut tuon parempaa kuvaa valitettavasti, mutta koju näkyy :D aika kivoja nuo pop-up-liikkeet, niitä harrastetaan täällä Englannissa paljonkin, saa nähdä milloin saamme niitä enemmän Suomeen :)

Allaolevat kuvat vähän kaunista talvimaisemaa Suomessa, tulee melkein ikävä noita jo nyt kun mitäs muutakaan täällä eilen näkyi kuin kone laskeutui oli ensin valtava sumupeite ja sen jälkeen sade-ja tuulinen ilma, tottakai! Torstaina alkaisi koulu, joten tässä vielä pari päivää venaillaan :)

Sain myöskin kokea vähän huonompaa palvelua eräältä taksikuskilta eilen (ei britti, olenhan kertonut että paikalliset on todella ystävällisiä aina ja yleensäkin saan täällä aina auttavaista palvelua) vaan ei tällä kertaa.. kapsäkkien kanssa saavuttuani taksin viereen täällä juna-asemalla matkalaukkukin siinä timmellyksessä kaatui maahan (märkään, olihan satanut) ja mitä tekee kuski, istuu pylly liimattuna penkkiinsä ratin takana eikä hätkähdäkään. No, saan sitten jotenkin oven avattua ja kysyttyä siltä kuskilta vähän ironisesti "are you free" johon jätkä vastaa kyllä (toki, puolinukkui siinä rattinsa takana). No, seuraava episodi, se riivattu matkalaukkuni alkaa rullaa lievää alamäkeä kun mulla ei ole kahta kättä enempää ja kun yritän painaa jalkani väliin, se kaatuu - taas. Plaiks siihen märkään maahan. Mitä kuski tekee - kököttää vieläkin siinä ratin takana. Tässä vaiheessa alkaakin jo vähän raivo kihistä ja melkeinpä heitän mun kamat siihen sen ajoneuvoon (johon ei tämän jälkeen olisi edes tehnyt mieli astua.) Hei kamoon: jos asiakas on selkeesti pinteessä, miksi ei oikeesti voi nousta siitä häntä auttamaan? Onko palkka niin huono? No, ajoneuvoon nouse, ja ei tässä vielä kaikki suinkaan: taksissa oli selkeää yli-hintaa verrattuna mitä olen aiemmin maksanut (liekö laittanut ahkeran miehen lisän..:) ja eihän hän mua määränpäässäkään auttanut kapsäkkien kanssa, sanoin vaan ironisesti "nyt saat kyllä odottaa kun mulla on näitä kantamuksia" :D Siihen hän sanoi "Joo" eikä liikahtanutkaan. Huoh, en kyllä häntä kiittänyt, ovea vaan kiinni. Jäi vähän paha maku suuhun :D

//When I am about to travel back-and forth between England and Finland I have noticed, it normally means silence in my blog as well. Now Im back anyway - the first pictures are from the travelling yesterday, I spent time at Stockholm Arlanda airport and noticed a nice H&M pop-up-shop only for work-out clothes. I would like to have more pop-up in Finland too! I miss btw already now the beautiful Finnish winter views-here only rain, or mostly. I also got some very bad service (or not service at all..) from a taxi here yesterday..when travelling alone it's often tricky with all the heavy baggage, and this cabdriver didn't move from his seat even though my bag fell 2 times on the wet ground just had to help myself and it took time.. I am used to get good service from the locals here (this driver was not from Britain..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...