lauantai 28. joulukuuta 2013

Se oli siinä tältä vuodelta


Lapsena joulu tuntui aina paljon pidemmältä kokonaisuudelta - varmaankin sen odotuksen takia ja kun päivät suorastaan matelivat, kun odotti vain joulupukin saapuvan aattona ja silloin kun avasi kalenterin ekan luukun, tuntui joulu niin ankean kaukaiselta. Nykyään sitä odotusta ei oikeastaan olekaan; joulu niin sanotusti vaan tulee ja menee, joka vuosi vain enemmän puskan takaa, varsinkin nyt tänä vuonna kun ei ollut lunta. Onneksi ehti kumminkin saada hyvän joulufiiliksen ja rauhan, aatto ja pyhät meni mukavasti läheisten seurasta nauttien. Yhtenä päivänä käytiin perinteisesti ulkona tapaamassa kavereita. Tässä yllä muutamia fiiliskuvia aatolta näin jälkijunassa, aattelin jos nyt vielä lykkään niiden julkaisua se sitten jää :) muita fotoja en oikeastaan ole nyt lomilla ottanut, kuten olen puhunut päivät ovat aivan liian pimeetä tekoa sellaiselle harrastamiselle, saa nyt nähdä jos yhtään kirkastuisi tästä!

Tänään käytiin siskon kanssa jo vähän alkukatsastamassa alennusmyyntejä, että mitä tarjontaa Porvoosta löytyi. En oikeastaan mennyt ostamaan muuta kuin puuteria mutta löytyi kuin löytyikin Cubukselta kiva ylisuuren mallinen talvitakki. Se näkyy varmasti blogissa jokin päivä kun saan normaalivalaistuksessa kuvattua:) Joululahjoja tuli myös rutkasti tänä vuonna, en oikeastaan nyt parina vuonna ole pahemmin mitään erikoista toivonut mutta läheiseni tuntevat minut niin hyvin että saan joka vuosi nappilahjoja, listaa tontuille lienee turha kirjoitella:) Sain kaksi laukkua, vaatteita, sisustusjuttuja, kylpyrekvisiittaa, lahjakortin etc. Hyvin paljon käytännön asioita! Nyt leffan pariin- hauskaa illanjatkoa!

// When you're a kid, the Christmas time waiting feels like a lifetime - when you take the first chocolate out of the calendar, it feels like forever to wait for Christmas eve. Now, when you are a grown up, the whole thing just flies by. In all sudden, it is almost New Year already. Luckily you always have time though to get in the right Christmas mood and calmness, this year I got to spend it with the loved ones and also got the chance to go out to meet friends. Above some Christmas eve pictures from our celebrations! I don't have much other pictures from these days, it's been just too dark to take any pictures..:)

Today we went to the sales to check out the assortment with my sister, found a perfect grey oversize jacket which I will show here someday ( if it get's any brighter!). This year santa brought me lots of great and useful things, such as bath products, a gift card, bags, clothes, interior items. Now I will watch a movie - have a good evening!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...