perjantai 20. joulukuuta 2013

Old outfits


Blogia alusta asti seuranneet ehkä muistavatkin joitain näistä asuista. Ennen erinäisiä asuja sateli blogiin tuon tuosta, ja periaatteessa voi sanoa, että ne oli kokonaan se mistä koko blogi koostui. Niitä on ihan kiva kaivaa näytille näin myöhemmin uudestaan, etenkin, jos matkan varrella on tullut uusia lukijoita, jotka ei ehkä näitä vielä ole nähneet.

Miksi asukuvat ovat miltei hävinneet blogista? Periaatteessa voi sanoa, että tähän on vaikuttanut yksinomaan ajanpuute sekä se, että sopiva kuvauspaikka puuttuu liian usein. Vanhassa asunnossani oli melkein aina valoisaa ja jos oli puoli päivää töissä, ehti hyvin ottaa kuvia joko ennen tai jälkeen työvuoron. Kesäisin kämppä ei pimennyt periaatteessa hetkeksikään joten kuvia olisi voinut ottaa jopa yöaikaan (sellaisia julkaisukelvollisia). Englannissa on liian usein myös valaistus ongelmana, aina on liian pimeää ja kuvaamiseen ei oikeen saa sellaista fiilistä kun tietää jo etukäteen, ettei ne tule todennäköisesti onnistumaan. Nyt Suomessa yritän saada muutaman asukuvapostauksen aikaiseksi, sillä tiedän että ne tekee tästä blogista mielenkiintoisemman ja se olikin alunperin syy miksi blogin perustin. Seuraan edelleen muiden blogeista mielenkiinnolla erilaisia asukuvia ja tiedän niiden olevan muotiblogeille tärkeitä, vaikka maisemakuvatkin toki iloa tuottavatkin.

//Those of you who have been following my blog since It's beginning probably remember some of these outfits. My blog has changed a bit since, it used to be based on mostly various outfit pictures taken in my light-floading apartment back then. Now the issue with taking these pictures is that it is too often so dark and there is not enough time to take good ones during daytime, in England it is way too dark and i feel like there's no point in even trying when I know it is not going to be a success. But now, during my holiday in Finland, i have to try to take some again, since I know they really make a blog interesting, especially a fashion based blog, though landscape and travel pictures are interesting too.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...