sunnuntai 1. joulukuuta 2013

It's here

Vihdoinkin ! Kalenterin avatessa aamulla ei näy enään pitkä ja masentava Marraskuu, vaan se on nyt December! Paljon parempi näin, sillä se kertoo siitä, että opiskelijoilla on loma aivan nurkan takana ja syksyn pitkä uurastus täten viittä vaille valmis, ja tietenkin: joulu on kohta täällä!

Ajatellen noin yleisesti  miten nopeasti kaikki kuukaudet aina menee, niin tämähän menee aina kuuluisasti pikavauhtia muihin verrattuna. Tänä vuonna jos miettii kuukausia, on mun mielestä ehkä helmikuu ja tämä marraskuu tuntunut kaikista pisimmiltä, mutta toisaalta, jos ne olisi dropattu pois olis vuosi ollu tylsän ja turhan lyhyt. Odottavan aika kun on kuuluisasti pitkä niin nyt ei ole kuin alle kaksi viikkoa viimeiseen koulutyön palautuspäivään, tämä tuottaa stressiä samalla kun se on hulvattoman jännittävää!! Kuvissa yllä näkyi vähän sekalaista, siinä oli parin vuoden takaa joulusta sekä nyt eilen otettuja eli lahjaostoksilla käyntiä, tämä on kyllä hyvä nyt aloittaa sillä en oikeestaan pidä ruuhkista ja noissa kaikissa Prestonin liikkeissä oli eilen kyllä sellainen älämölö että oksat pois... helppo ennustaa ettei se meininki ainakaan laannu nyt näiden viikkojen aikana!

Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa adventtisunnuntaita ja tätä joulukuun alkua:)

//Finally! This morning when opening the phone calendar it shows not anymore the long and depressing November, December is finally here! This feels much better, doesn't it: students knows that the holidays is just behind the corner and of course, everyone knows soon it's Christmas! Considering how fast the months goes generally, we are certainly not far away from the best time the year! This year, i think February and this passed November felt like the most slow months - when you wait for something, that's when the time goes too slow! In February you wait so much for spring, and now again, for the festive Christmas season. Now it is under 2 weeks to the last hand in day in school, and this of course is stressful as hell, but at the same time, so exciting! In the pictures above some from this weekend and the first one from 2 years back. I went to do some Christmas shopping and it was sooo crowded in town, i reckon it is not going to get any more peaceful at least before Christmas eve!

Have a good beginning of December everyone!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...