tiistai 31. joulukuuta 2013

Blazer check and new coat


BLAZER Primark / JEANS & SWEATER Zara (Torremolinos & Dublin) / BAG Michael Kors Bedford Bowler bag

Sunnuntaina oli koko Suomen paluuni jälkeisen kaamos-kauden eka pieni valonpilkahdus havaittavissa! Tai en tiiä oliko sitten toive-ajattelua, mutta nappasin kumminkin pari asukuvaa. Eilinen päivä oli jokatapauksessa jopa paikoin aurinkoinen, eli jes, mennään ehkä kevättä kohti ja ihana tunne kun se paksu sumu/pilvipeite rakoilee meille Suomalaisille, me tarvitsemme tosiaan valoa tänne pikkuhiljaa!

Tässä asussa hieman uutta joululahja sneak peek; tuosta Korsin laukusta voisin tehdä vielä tarkempaa kuvapostausta, mutta kyseessä siis eka designer laukkuni kautta aikain ja näin muotifriikkinä joku voi ehkä kuvitella, miten pyörtyminen oli lähellä, kun paketista paljastui tuo koko kauneus;) Tuo skottiruutu kun vaikutti Englannin katukuvassa paljon vilahtavan, löysin kuin löysinkin Primarkilta täydellisen variantin vielä alennettuun hintaan (eli edullinen oli, kun miettii Primarkin hintoja ihan normissa jo) Hiuspohjani on lähiaikoina ollut aika rauhatonta sorttia joten ostin itselleni hiuspuuteria sitä rauhoittamaan, toivottavasti tepsii! Onnekseni olen lukenut, että hieman "sliipattu" takatukka/letti on nyt hiustrendinä, sehän sopii mainiosti!

//On sunday we could witness a shine of light here, so I took a few outfit pictures and finally a sneak peek on my new designer bag I got for Christmas present! I can't describe how happy I was; as a fashion freak, seeing a MK wrapped in your present is just something extraordinary. The scottish check pattern was seen a lot in the English streetstyle, so when I happened to find a perfect one on Primark sales, I bought it!


Sitten peilikuvaa uudesta takistani, tästäkin toki tulossa parempaa materiaalia myöhemmin mutta halusin näyttää jo näin etukäteen vähän kuvaa siitä, sillä se tosiaan oli nappiostos! Cubukselta viikonloppuna löysin, hintaa 34 € eli ei tosiaan paha, puolet pois kokonaishinnasta ja just tuollaista muhkeaa karhuntakkia olen vähän sivusilmällä etsinytkin! Luulen että mun takkivarasto on nyt valmiina kutakuinkin, jotkut kivat nilkkurit kuin vielä löytäisin, ehkä sellaiset traktoripohjaiset. Ei sillä niin väliä, kunhan on pientä paksua korkoa ja mukavat jalassa.

//then some more sneak on my new jacket, some better pics coming up later for sure, I just wanted to introduce it in advance a bit, i love it a lot : i love this furry and soft bear-style-coats. This was only 34 € as it was half price off at Cubus; just had to buy it! Now I think i have enough of coats though; just need some good winter boots, my H&M ones have been great but i would like a low and thick heel as well!


Sunnuntaina oli kiva päivä, tuli herättyä aikaisin viemään siskoani ystävänsä kanssa laivasatamaan ja poikkesimme samalla äidin kanssa Gumbostrandin taidenäyttelyssä ja brunssilla! Oli todella upeaa, graafista ja syvää värinkäyttöä töissä, kyseessä maailmaa kiertänyt taidemaalari Totte Mannes.

//On sunday we drove to Helsinki and on our way home we went to Sipoo to visit Art Gallery Gumbostrand, had a brunch there too. Great and graphic work where seen by artist Totte Mannes, who have made a significant international career.


Eilinen meni puolestaan dinner party - hosting - merkeissä, nuo vasemmalla näkyvät parma-tuorejuusto-vaalea parsa tangot saivat paljon kehuja ja olivat kyllä hyvä lisä antipasti-tyyliseen partyyn, suosittelen kokeilemaan! (pahoittelen kuvien rakeista ja hämärää laatua)

Ja sitten ei muuta kuin HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014 kaikille, nähdään ensi vuoden puolella, ensimmäistä uv:ta varmaan sitten lapsuusvuosien tulee tänään vietettyä kotona, kivaa vaihtelua, ehkä se on tämä ikä.. no ei voi :D

//Yesterday we hosted a dinner party and made some delicious antipasti, especially the white aspargus-parma ham-creme cheese rolls where a favourite, my recommendations if you like to have a small finger food party.

HAVE A HAPPY NEW YEAR 2014 EVERYONE! See you next year. Today I will spend my evening at home; first time since childhood years i reckon! Nice for change:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...