sunnuntai 3. marraskuuta 2013

The 11.month


Toivottavasti kaikki ei ole saannut näistä syksykuvista tarpeekseen, päätin tänään kirjoittaa ja kuvamateriaalina löytyikin vain näitä mukavia maisema-otoksia eikä sitten paljon muuta! No, pitäähän sitä dokumentoida joka vuodenaikaa, tykkään jotenkin luonnosta niin paljon ja siitä että se löytyy täälläkin niin läheltä, tuossa kivenheiton päässä on Moor Park Avenue - alue ja tällä hetkellä sen kontrastit on aika hienot keltaisine lehtipuineen ja ruohoineen joka vielä vihertää. Englannissa on se hyvä, että täällä pysyy periaatteessa koko talvenkin kelit plussalla eli ruohon vehreys näkyy koko vuoden, kostean ja usein sateisen ilmaston takia.

//I decided to write and again, found only these autumn images packed in my memory card! Well, I guess it's good to have some documentary from every season. I like the nature a lot and it's good that it is so near where I live, at Moor Park Avenue. The contrasts with both green grass and yellow leafs in trees - in general, the grass is green throughout the year, because of the humid weather.


Nyt mennään sitten marraskuun puolella, seuraava kuukausi onkin vuoden vika ja vähän uskomatonta ajatella, että tämä vuosi vetää viimeisiä kuukausiaan. Aina se on yhtä yllättävää.

Viikonloput on joskus, jos multa kysytään, tehty ihan vain ei-mitään varten. Silloin huomaat rentoutumisen tärkeyden. Täällä oon huomannut, että on aikoja kun tapahtuu vähän liikaakin ja sitten kaikki tasaantuukin yhtäkkiä ja huomaat olevasi kolme päivää tekemättä periaatteessa mitään. Silloin voi hyvin uppoutua omiin juttuihinsa, mulle se merkkaa (kauhu) leffojen katselua, urheilua ja pitkiä aterioita, sekä aamiaisia että päivällisiä. Tämä sisätiloissa hengailu kun ei ole välillä pahitteeksi, tuulisissa ja enimmäkseen sateisissa sääolosuhteissa.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

//Now It's november and the second last month of the year - unbelievable to think this year is soon over, It's always as suprising.

Sometimes I'ts nice to spend an intire weekend doing nothing - you notice the importance of relaxing. In England I have noticed, that there's times with plenty of things to do, and then in all sudden times when nothing really happens. That's when I do my own things, such as watch (in this case) horror movies, do some sports and enjoy long meals including breakfast's. And sitting inside when it's usually rainy and windy outside, is a very good choice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...