tiistai 26. marraskuuta 2013

Kiirettä pitää


Viimeistä viedään ja kiire on sen mukainen, ensi viikko onkin vika työviikko ja sen jälkeen palautetaan työt. Tässä tehdään vielä yksi kuvakirja yhtä tehtävää varten, ja sen lisäksi kaikkia loppusilauksia. Oon tyytyväinen, että täytin sen yhden kirjan jo ajoissa, suurin työ on täten tehty ja voi keskittyä Illustratorin kanssa säätämiseen. Olen koukussa Mac-koneisiin koulussa, kun niitä pienen perehtymisen jälkeen oppii käyttää niin jo on helppoja ja käteviä, varsinkin näihin luoviin tehtäviin kuten Photoshoppiin ja Illustratoriin, ne on suorastaan tehty näitä töitä varten! Windows on vähän akateemisempi kone siinä mielessä. 

Lukukauden lopun lähenemisen huomaa myös mukavasti kirjaston ruuhkissa, hyvä kun sisään mahtuu portista aikaisen iltapäivän tienoilla, senkin suhteen oon tyytyväinen ettei oo tullut jätettyä kaikkea viime tinkaan, se vasta hirveää olisi tunkea sinne väenpaljouteen sellainen fiilis mahanpohjassa, että helkkari, en tuu ehtimään saamaan kaikkea valmiiksi!

Joululahjojakin pitäisi alkaa katsella, ehkä etsin ne Manusta sitten kun sinne menen muutamaksi päiväksi ennen kotiutumista. Loma kolkuttaa jo ovelle, se on hyvä muistaa tässä loppurutistuksessa ja yliopiston loma on mukavat 5 viikkoa pitkä, eli huilia saa taatusti. Tämä syyslukukausi on myös paljon rankempi kuin kevät joten sekin helpottaa mieltä:)

Hyvää viikonjatkoa! /Nina

//The end of autumn semester is near and this shows off in the workload, next week is the last actual one and the week after we hand in everything. I am happy i already filled the other sketchbook since I just started the second one, normally we only do one at time so this has to be done in a very short time! I like to work on Mac computers in school, to pull together my final pieces of work, they truly are very handy and easy to use for creative work when I finally know how to use them! Windows is much more academic, I've noticed the more i use Mac.

You can notice that the end of semester is near also from the amount of people rushing to the library-it is so crowded there around daytime. Also for that im happy i started things on time-it would be terrible to be rushing there and thinking - I can't make this on time anyway!

I have to start looking at Christmas presents as well, I might do so in Manchester before going home for holidays, I will stay there for a few days. So the holidays are so near, that's good to remember in the last moments which are busy! And the spring will be not so packed with work, which is good to remember.

Have a good week!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...