tiistai 19. marraskuuta 2013

Just a ordinary tuesdaySuurinpiirtein tältä näyttää mun normaalit vapaapäivät täällä Englannissa näin viikkoisin. Siinä ysin-kympin välillä herätys ja aamiaista namaan. Aika stereotyyppistä tuon nuudeliannoksen kanssa, eikös se ole sitä mitä suurin osa opiskelijoista puputtaa? :) yleensä mun kotilounas on, jos työskentelen täällä, joko sitä nuudelia-kananmuna sekoitusta, tai sitten perunaa ja vihanneksia ja sellaista kevyttä, illalla ja lähinnä viikonloppuisin sitten yleensä valmistan jonkun suuremman annoksen. Olen myös ihan koukussa Chai teehen - olen ennen aina juonut sitä latteversiona, mutta nyt olen saannut huomata teen olevan moninkertaisen parempaa - suosittelen! Jouluisen maun takia se on nyt myös ajankohtainen.

Tänään oli myös vuoden eka huurteinen aamu, eli yöt on nyt aika kylmiä! Kämppää saa lämmittää myöskin päivisin, siis. Tänään työstin taas kuvakirjaa muutaman tunnin ja se on paria sivua vaille täynnä, en oikein ymmärrä millä duracell - vauhdilla olen tätä yhtä koulutehtävää työstänyt.. tässä olisi vielä muhkeat 3 viikkoa aikaa työstää ja yleensä juuri se sketchbook on vikana valmis, joten ihmettelen suuresti miten tässä näin on päässyt käymään. Näköjään sitä ihan huomaamatta työstää kaikkea supervauhdilla. No, on tuossa vielä tekemistä, itse virtuaalinen mallisto on suunnittelematta ja sehän vie oman aikansa!

Huomenissa olisi pientä retkeä luvassa Manun suunnalle, tutustutaan siellä Chinatowniin ja kiinalaiseen taiteeseen projektiamme varten joten ehkä seuraavaksi luvassa vähän reissukuvaa!

//my ordinary day off school during the week - wake up between nine and ten, a breakfast and today I had for lunch noodles, stereotypical but so true student food. If i eat at home, i normally have noodles and egg, or potatoes and salad, something light, and then in the evenings and weekends something more. I also love Chai tea at the moment - the christmassy taste is amazing! Today was the first slightly frosty morning, the nights are cold and the house have to be heated during the day also. Today i worked on my sketchbook a few hours for our project,and it is almost full, cannot believe, the hand in is not before 3 weeks, i guess It's better to be on time! The collection itself have to be designed yet so it takes time of course.

Tomorrow we are off to Manchester on a field trip to research Chinatown and art, hopefully I get something new picturewise to show you here:)

Lisään tähän vielä muutaman oman suosikin trendikkäistä talvitakeista, näitä kannattaa harkita jos on vielä takkiostos hakusessa! Nahka ja villakangas yhdistelmää näkyy nyt hyvin paljon. Tummat värit ja kulutettu harmaa on väreistä ne trendikkäimmät. Takit yhteistyökumppani Nellyn valikoimasta.

//some of my winter coat favourites from affiliate partner Nelly.com, I like the coats with leather details, a very good choice for this winter I would say! Washed grey and dark colours are the most common ones.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...