maanantai 11. marraskuuta 2013

DIY vintage shirt


Taivas varjele ja hyvä tavaton, blogista on pian tulossa pelkästään selfies kuvien tyyssija suorastaan ! No, kaikki vissiin tietää sen kameran käännön älypuhelimessa, miten kiva sillä on leikkiä, olemme siskoni kanssa ottaneet vähemmän imarteleviakin sellaisia aikoinaan, kun leikkiminen lähtee vähän käsistä. :) Blogissa yritän pysyä aisoissa ja ottaa asiallisempia otoksia! Vaikka myönnän että silloin kun on tylsää, ilmeilevät selfies kuvat ilahduttavat päivää ja ovat ihan kivaa ajanvietettä!

Noniin, sitten taas siihen itse asiaan, eli tuohon valkoiseen paitaan mustilla yksityiskohdilla, johon pukeuduin eilenä, kun menimme ulkoilemaan. Se on osittain itse tehty voisi sanoa: Ostin taannoin tässä syksyllä British Red Crossilta (siellä kaikki second hand tuotteet maksavat punnan) tuollaisen valkoisen, silkkimateriaalia muistuttavan paidan. Sain inspiraatiota muunnella siitä uudennäköisen, sillä se onnistuu hyvin pienellä budjetilla kun ostaa kirppikseltä vaatekappaleita ja tuunaa niihin itse jotain, mikä tekee niistä sitten hieman erityisempiä.

 Leikkaisin nuo mustat, rypytetyt osat eräästä vanhasta käyttämättömästä topista. Ompelin ne rimpsut sitten kiinni siihen itse paitaan, ja nyt näyttää ikäänkuin siltä että siinä olisi henkselit. Näppärä ja nopea vinkki, miten saada eloa vaatteisiinsa jos on ylimääräistä aikaa tuunailla! Alunperin tämä idea lähti siitä, kun tein ekologista vaateraporttia koulutehtävää varten: miten voisi pienillä teoilla vähentää kulutusta ja uusia sen sijaan, että aina ostelee uutta. Ottakaa kaikki mallia niin vähennämme ehkä jonain päivänä hurjaa tekstiilikulutusta, minkä fast fashion saa aikaan!

//This blog is starting slowly become revolved by selfies pictures it seems, well, we all know how fun it's playing with the camera - turn - around on smartphones, don't we? ;) Sometimes we take these crazy pictures with my sis, those that are inpropriate to publish anywhere:)

The main thing i was going to talk about was the DIY - work i made a while back. I basically bought a silk blouse from British Red Cross, cut off two black bordered stripes from a old top, and sew them onto each shoulder of the blouse and ready, it lookes as if there where braces. This is a fun thing to do if you have extra time on your hands! Turning life into old garments is fun and above all, responsible for the nature in the world of fast fashion!


Tänään oli Isänpäivä!
.Today it was father's day in Finland! 

Happy beginning of the week everyone!
//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...