perjantai 25. lokakuuta 2013

Yes i Do!Olen löytänyt täydelliset talvibootsit! Ugg Australia / Bailey I do!

En ole aikoihin, tai periaatteessa koskaan, kiinnittänyt pahemmin huomiota UGG - bootseihin. Ne nyt vaan on ollut merkki muiden seassa, en ole sinänsä mitenkään merkillisesti koskaan noteerannut. Joskus ainakin 4 vuotta sitten, kun ne näkyi jokapuolella, ostin itselleni feikit, sellaiset, joista kului pohja ajan myötä ihan vinoksi, eli ei oikein parhaimmasta päästä. No, näissä näyttäisi olevan laadukas pohja ja koko kenkä komeudessaan, jotenkin niin hienosti tailored Swarovski - kristallilla ja kaikilla mausteilla. Tuo pehmoisen näköinen lampaankarva lyö pisteen I:n päälle:) toivoisinko joululahjaksi?

//I haven't ever noticed UGG boots too much - they have just existed like any brand that doesn't catch much attention. I bought about 4 years ago a pair of fake ones, because UGGs where seen absolutely everywhere, but eventually, the bottom of the shoe was in such bad condition, i had to throw them away. But these real UGGs, Bailey I do, seems to have a brilliant quality in all aspects and the cute sheep skin looks just perfect! Hmm, to wish for X-mas?

PS : Ilmoitus / a notice

Sen jälkeen kun mun blogi muutti alustaa, mikä tapahtui kylläkin jo keväällä, niin on tapahtunut jos jonkinmoista teknistä virhettä, huomasin muun muassa että Blogilistalta oli poistunut koko blogi sekä Bloglovinin kautta se ei ole päivittynyt. No, sain nyt ainakin Blogilistan aktivoitua, eli sinne päivittyy, toisen kanssa taistelin mutten saannut mitenkään toimimaan. Joten, toistaiseksi blogia voi seurata joko Blogilistan, Facebookin tai Googlen kautta, liittymällä yhteisöön!

//Since my blog moved back to blogger, which happened aready in the spring, there's been some technical problems, including following it from different platforms including Blogilista and Bloglovin. The best way to follow the blog at the moment is via Google if you have an account, you can join my site, or then Facebook!

HAPPY WEEKEND!! 
/Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...