sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Sinful colours
Esittelisin erään kynsilakkamerkin joka on ihan loistava, ja vielä ihan hurjan edullinen: Ostin tuon Sinful Colors Professional - merkin lakan Bootsilta hintaan 2,99 £ ja kun laitoin ekaa kertaa sitä, se pysyi kulumatta varmaan ainakin 5 päivää, mikä on ihan loistava jo, vertaessa esimerkiksi Mac - kynsilakkaan josta maksoin saksan lentokentällä 15 € taannoin ja lähti heti ekana päivänä kynsistä kulumaan - eli tässä tosiaankin näkee hyvänä esimerkkinä, että brändi ja merkki ei laadultaan aina täytä lupauksia, ehkä Mac on sitten hyvä muissa tuotteissa kuten esim. heidän puuterinsa on ihan omaa luokkaansa ja varmaan meikkivoiteet, mutta, kynsilakoissa on vielä parantamisen varaa. Itseä ainakin ärsyttää jos lakka on tosi rupsahtanut, ja vielä enemmän ärsyttää jos pitää tehdä se operaatio että laittaa kaiken uudelleen monesti viikossa.. siinä vaiheessa vaihdan kyllä merkkiä!

Yleensä yritän selvittää myös että saako näitä Suomesta vielä, nyt en sattunut löytämään mitään tietoa siitä onko niitä myynnissä missään, täältä niitä saa edullisesti ja Bootsilla taitaa olla verkkokauppa sekä Ebay-verkkokaupastakin löytyy.

//i wanted to introduce this nail polish since its an example of an product which is cheap but yet, professional quality! It looks good on the nails for up to 5 days at least, when for example Mac cosmetics-nailpolish which i recently bought faided away in just a couple of days. The price difference: this one was 2,99 pounds at Boots, and the Mac as much as 15 €. So this is a good example that high price is not always neccessarily the same as high quality! I get annoyed if i have to fix the colour plenty times a week, so this was really a good purchase! Find Sinful colours at Boots store or Ebay.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...