keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Nomination in the category lifestyle blog


"Indiedays palkitsee Suomen blogitaivaan tähdet lauantaina 16.11.
Klaus K Living Roomissa järjestettävässä kutsuvierastilaisuudessa."

On aika uudelle blogiäänestykselle, olen ehdolla vuoden lifestyleblogi-kategoriassa Indiedays-sivuston Inspiration blog awards äänestyksessä! Suurimman äänisaaliin saannut blogi palkitaan marraskuun puolivälissä järjestettävässä gaalatilaisuudessa. Äänestyksessä on viisi kategoriaa, sisustus, muoti, lifestyle, ruoka ja kauneus! Kategorioista lifestyle on kaikista suurin, ja blogeja on enemmän kuin muissa kategorioissa, well, lifestyleblogit on kai tämän päivän juttu niin sanotusti, kun skaala on niin laaja aiheista, mistä voi kirjoittaa! Minä kirjoitan vähän kaikesta niin kait tämä sitten lifestyle blogi on :) Jos tuntuu siltä että haluat antaa äänen mun blogille, pääset sivuille tästä tai ylläolevaa kuvaa klikkaamalla! Halutessasi voit äänestää yhtä blogia jokaisessa sarjassa.

PS. 10.11 mennessä vastanneet lukijat kilpailevat mahdollisuudesta voittaa kahden hengen lippupaketin gaalaan! Niitä arvotaan yhteensä viisi kappaletta. Good luck:)

//It's time for blog awards as my blog is nominated  in the category the lifestyle blog of the year, via Indiedays blog network in the Inspiration awards. There's 5 categories, food, beauty, fashion, interior and lifestyle, which is the biggest of the categories with most nominees, well i guess it's easy nowadays to classify your blog in that category since you can write on a large scale about all kinds of stuff, like I mostly do. If you feel like wanting to support my blog in these awards, you'll enter the nomination form here or by clicking the image above! You can vote for one blog in all different categories if you like. You have to enter your name, phone number and e-mail.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...