perjantai 4. lokakuuta 2013

Happy weekend

Koti-huudit
/my neighbourhood

Kuvissa vähän menneiden päivien kuvia, ananas- mango-smoothie Brightonissa brunssiksi viime sunnuntaina, tuorepuristettuna tietty, kuten monissa muissa kahvioissa ja ravintoloissa siellä main. Täällä on terveellinen ruoka ja elämäntyyli todella trendikästä tällä hetkellä, varmaan rantautunut jenkeistä jossa se on ollut jo vuosia it-juttu. Ostin tuosta inspiroituneena tänään kaupasta ekologista monivitamiinimehua, näytti ainakin hyvältä!

Lisäksi aamiaiseksi olen todennut hyväksi vanhan kunnon puuron, opiskelijana täytyy ostaa jotakin suhteellisen edullista ja nopeasti valmistettavaa. Juon myös monta kuppia teetä päivässä, hyvinvointia edistävä marjatee on mun suosikki, luomuhunajalla höystettynä. Siihen mukaan vielä almond croissant, ja setti on valmis:)

Tänään käveltiin Preston market hallin läpi vikkelään, kun olitiin luokkakaverin kanssa menossa yrittäjätapaamiseen. Juostiin vain läpi mutta päätin vielä mennä koulun jälkeen katselemaan tarkemmin mitäs sieltä löytyy, ja nehän oli ihan kunnon markkinat, sellaiset päivittäiset sisätilamarkkinat, alakerrassa herkkuja ja hedelmiä ja yläkerrassa muotia ja kauneusjuttuja! Oli tosi mielenkiintoista käydä kattelee vähän yksilöllisempiä vaatteita, tuollainen samanlainen sisätila-markkina-ostoskatu löytyy myös Manchesterin Arndale-ostoskeskuksesta, sieltä löysin viime vuonna mukavat mustat bootsit ja maksoi vain 15 puntaa, ja voin kertoa että oli kyllä laatu paikallaan, ei ole kulumisen merkkejä vieläkään vaikka täällä tulee kulutettua kenkiä kyllä ihan mukavasti... ne määrät kilometrejä kuin viikossa kävelee :) Täällä voi siis laittaa kengät ns. testiin; mun uudet H&M bootsit onkin jo nyt aika kuluneet sisäpinnoilta..

//pictures from lately! ananas-mango pure squeezed juice in Brighton for brunch last sunday (you find these fresh juices everywhere, as organic food and healthyness is a big trend at the moment), and own student breakfast one day, porridge, almond croissant and wellness fruit tea. 

Today before going to a entrepreneur appointment with my classmate, we did run through Preston market, which i though looked nice so went there also after school to take a look. It's like a mall with fresh fruit and food downstairs, and upstairs some unique clothings and beauty stuff, a bit similar like the market in Arndale Manchester, where I found last year my favourite boots!

English and not-so-english breakfast last saturday. featuring chai latte!


wearing the new vintage shirt

Ihanaa, että on viikonloppu, saatiin meidän esitelmä maanantaiksi valmiiksi ja eikun uutta tehtävää odottelee, tänään oltiin myös business koulussa pari tuntia ryhmässä, jossa on mukana muitakin luokkia eli ollaan aika suuri ryhmä, ja jos oikein ymmärsin, tämä kurssi jatkuu koko vuoden ihan toukokuuhun asti. Fashion in focus-nimisellä kurssilla tutkimme ja vertailemme Englannin ja eri maiden muotibisnestä, sellaisten, jotka tällä hetkellä ovat nosteessa.

//I love it when it's weekend; so relaxing! Got our presentation ready for monday, now we can wait for the next task ! Today we had classes in business school together with some other groups, so we where kind of many there. This module runs until may. In another module, Fashion in focus, we research the fashion industry in raising countries such as China, in order to write a report.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...