perjantai 27. syyskuuta 2013

Weekend getaway


Kuvat: Pictures via Google

Kyllä, etelään olen menossa, nimittäin Englannin eteläisin rannikko kutsuu viikonlopun viettoon! En ole tutustunut rannikkoon vielä yhtään joten siksi tämä reissu jännittää ja innostuttaa entistä enemmän. Vaikea uskoa,että Englannista löytyy tuollaisia kilometrien pituisia hiekkarantoja, mutta totta se on ja kohta näkee ihan omin silmin! Brighton on äänestetty moneen otteeseen euroopan elävimmäksi ja inspiroivimmaksi rantakaupungiksi, joten saa nähdä millainen on meno tuolla, voisin kuvitella että aikamoinen. Matkasivustoilta olen myös lukenut paljon rantakaupunkien top listoja, jossa Brighton on ollut listattuna, sekä yleisesti englannin etelärannikon kaupunkien mestat ovat päässeet top rantakohteiden joukkoon useaan otteeseen. Joten odotan näkeväni jotain hyvin paljon erilaista Englantia! :) Syy siihen miksi menen jo nyt on se että siellä on auringon mahdollisuus vielä, sillä kohtahan on lokakuu ja täälläkin muuttuu (todennäköisesti) kelit paljon syksyisemmiksi. Rantakaupungissa kumminkin haluaa vähän kelienkin sallivan luonnollisesti :) varmasti teen vielä toisenkin visiitin Brightoniin ystävän luokse keväämmällä, sitten kun kelit suosivat taas !

Tämä on myös sellainen paikka, johon ei heti ekana matkustaisi jollei Englannissa opiskelisi, joten sinänsä kiva nähdä ja kokea taas hieman uniikimpi paikka:) Palailen asiaan reissun jälkeen!

//Yes indeed, it is the south calling this weekend as I go to visit my friend in Brighton! I haven't done any trips yet to the very south coast so this is exiting to see the different part of England:) Brighton has been voted as the most vibrant and colourful cities in europe, so this makes it even more exciting! It is fun to see the long sandy beaches also in England. I wanted to go as soon as possible now in autumn, when the weather is still very warm around here. This is also a place, where I probably wouldn't neccessarily travel or realize if i didn't study in England, so a unique place to visit :)

Muuten viikolla ei ole ollut erityistä ohjelmaa, vähän kouluhommaa muttei toistaiseksi kaikkia kursseja aloitettu, toivottavasti ensi viikolla! Leffaa, teetä & työskentelyä ja käytiin me ulkonakin, ja eilen tapasin viime vuodelta kavereita.

//this week hasn't been too busy in general, next week we probably start all the modules! Movies, tea and some working and going out even one night, yesterday I met some friends from last year:)
//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...