tiistai 10. syyskuuta 2013

New stuff i like1. Dr. Hauschka cleansing natural milk for face, Sokos
2. Natron - bathpowder with healing minerals, Germany (great for feet also!)


Basic white blouse to suite everything, Cubus, on sale 9,90€.
More basics for autumn: New Yorker soft pink loose knit, Kempten.
Zara TRF Home pants, Kempten.


Something i found at Douglas fragrance and cosmetics: Pure DKNY, about 20 €.
(I would love to have this shop in Finland too!)

Siinä olisi vähän viime aikojen shoppailusaldoa tähän väliin! Nyt ainakin uskon (ja toivon) että syksyn vaatekaappi olisi kuosissa tältä erää, vaikkei sitä ikinä tiedä kun sinne Englantiin lähtee kohtapuolin takaisin, mitä löytää niistä liikkeistä, en kylläkään koe että mitään tarvitsen tähän hätään :) Once again, kiitän kylläkin luojaa siitä, etten opiskele Manchesterissa, siellä nähkääs saisi kyllä visan vinkumaan aikalailla, Prestonissa shoppailen ja teen lähinnä löytöjä Primarkista jos teen. Oon huomannut että niistä vaatteista on kyllä ollut paljon käyttöä, ei mitään turhuuksia ole tarttunut matkaan mukaan ainakaan! Nykyään shoppailen kylläkin myös paljon harkitummin, olen huomannut ettei kaikkea voi eikä tarvitse ostaa.. haha :)

Syksyn vaatteita ajatellen olen suosinut paljon nahkaa ja rentoja materiaaleja. Syksylle riittää yksi luottoneule, mielellään mukavan tuntunen, ja nuo Zarasta löydetyt pöksyt on mitä mainioimmat koti-oloihin pimeisiin iltoihin ja mikä parasta, kehtaa niissä kauppaankin mennä:) Dr. Hauschkan kasvojenpuhdistusmaito ei sekään ollut huono ostos, kaikki luomu on aina kokeilemisen arvoista, ilman ylimääräistä tököttiä. Natron - kylpyjauhosta puhumattakaan,  jonka ystävältä sain - jaloista tuli ihanan pehmeät ja sanotaan, että tällainen mineraalikylpy myös laihduttaa! Vaikea sanoa, saako sitä pulveria mistään Suomesta, tuo on Saksasta, ehkä jotain samantyylistä saattaa hyvinkin löytyä.

Ps. Pahoittelen, että en ehkä bloggaa enään yhtä aktiivisesti kuin ennen. Mietin tässä yhtenä päivänä sitä. Ennen olisin ollut paniikissa postaamattomuudesta, mutta nyt olen alkanut nauttimaan taas asioista siten, ettei kaikesta voi eikä tarvitse raportoida. Kyllä mä blogiani aion ylläpitää, no problems, mutten ehkä postaa enään yhtä usein ja tiiviisti. Varsinkin nyt kun koulu alkaa pian, tulen kertomaan kuulumisia ja muuta aina silloin, kun löydän aikaa. Meneehän bloggaamiseen hyvin paljon aikaa ja täytyy muistaa levätä kunnolla myös välillä, ettei lopu voimat pahemman kerran:) Tunnet hengähtäessäsi itsesi kuin uudelta ihmiseltä!

Hyvää tiistaita!

//some things from lately I've got and have been shopping.  I think my autumn closet is ready now - just needed some cosy clothes! In general I've bought for this season lots of leather garments and cosy clothes for evenings at home. The Dr. Hauschka cleansing milk with a brilliant scent was a good purchase, everything ecologic is great. The bath i took with Natron mineral powder was so relaxing and made me feel like I was back in Spa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...