keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Jännityksellinen päivä
Aluksi: terkkuja Englannista ! Ajattelin että nyt voisi olla aika vihdoinkin päivitellä vähän blogiinkin kuulumisia, on tullut taas "sluibattua" tai oikeaoppisemmin: aika ei ole vain yksinkertaisesti riittänyt, tässä tuli lähtökin niin äkkiä ja totta tosiaan kuten kuvat kertoo, täällähän sitä taas ollaan, kotona Englannin mailla, tai toisessa kotimaassa niin sanotusti! Yllä vähän pientä kuvaa/osviittaa mun kämpästä tai tarkemmin huoneesta, asuntohan tämä on rivitalossa kahdessa kerroksessa ja voin kertoa, että kyllä on jokseenkin enemmän pinta-alaa kuin mun viime vuoden soluasunnossa! No, ennenkuin puhun itseni täysin pussiin täsmennän, että tämä kyseinen huoneeni on kyllä neliömääräisesti yhtä pieni kuin mun edellinen, mutta, hyvin paljon valoisampi ja muutenkin pirteempi telkkareineen, eli kyllä viihtyy varmasti :)

Palasin tänään Englantiin sillä meillä on huomenissa lukuvuoteen tutustumistapaaminen koululla, muuta ei sitten liene, ilmoittelen sitä mukaan kun tulee uutta tapahtumaa ja kun saan enemmän tietoa syyslukukauden kursseistamme.

Ainiin, pakollinen alkukämmäys kävi myöskin tänään, aina ei täällä vieraassa paikassa suju asiat mutkattomasti: No, bagaasit ja kaikki sain moitteettomasti uuteen osoitteeseen mutta kuinkas ollakkaan, lähdettyäni sitten sight-seeing kierrokselle uusille koti-huudeille (ajatus mielessäni:paina nämä maisemat ja maamerkit mieleen, etten eksy kotimatkalla) niin eksyttiinhän siinä sitten kumminkin, ilmasuunnat meni täysin sekaisin ja pitääkö erikseen mainita, että tuuli ja satoi päin näköä, joten ei kun lähimmän hotellin respaan pyytää taksia paikalle... :D ajattelin että nyt kyllä nyssyköiden kanssa kuolen tähän ja nyt, ellei joku tule pelastaa, tällä kertaa se oli taksikuski...jotenkin musta tuntuu, että joudun käyttämään tuota korttia vielä usein, uusi kämppä kun ei sijaitse ihan helpoimmalla paikalla viime vuoteen verrattuna :D

//I decided to post something to my blog, i realized it was a while since last. I've been super busy lately, during my last Finland days, and the England start came so quickly, weird (but fun) to be back here again! It feels like I just left for summer holidays and now the second year is about to start. The apartment this year is spacious overall (though not my room in particular, but it is yet cosy.) and more cheered up with white and television! Tomorrow we have induction day at school. And not a day without small beginners problems: I managed to get lost on my way back to the house today - I lost control of the area and had in the end to take a cab back with all my purchases:D
Ja koska en ole postaillut vähän aikaan, on arkistoihin jäännyt kuvaa jos toistakin, lisään ekana nämä Haikon Kartano-visiitin kuvat eiliseltä, tarviiko selittää enempää: saunaa, rentoa oleilua kylpylän hoivaavissa altaissa (teki hyvää selälle) ja kaiken kruunaukseksi huippumukava Intialainen päähieronta ja päivän kruunasi maukas myöhäinen lounas Span kahviossa. Palaillaan taas!

//because I haven't been writing in a while, here's something we did yesterday as my last day at home: Went to Haikko manor spa! Sauna, healing pools and head massage, followed by a fully late lunch with soup and salad. 

I'll write again! //Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...