tiistai 27. elokuuta 2013

Your my golden sunshinePaita Suiteblanco // Housut Club L - Nelly (samankaltaiset täältä) // Toppi Vero Moda // käsikoru Ur& Penn

Huh heijaa sanon minä. On se hauskaa mutta samalla pelottavaa tämä elämä: nyt olen minäkin sitten siirtynyt ns. nykyaikaan, uusi puhelin on saapunut luokseni ja voi kamalaa, nyt ymmärrän mitä se näytönsäästäjässä lukeva "elämänkumppani" teksti tarkoittaa, gsm on nähkääs omiaan ihan elämänkumppanuuteen ja tositarkoituksella.. se on ollut mun mukanani tänään 80 % ajasta ja nyt täytyy muistaa hold my horses, ettei se vie koko kättä, kun annan sille pikkusormeni. Asia on nähkääs niin, ettei mulla ole tuossa entisessä, aataminaikaisessa puhelimessa ollut nyt yli vuoteen kytkynettiä päällä, suljin sen kun lähdin ulkomaille, Englannissa mulla on pay as you go eli lisäilin aina välillä jotain via matkapuhelin (minkä jaksoin taistella ja katsella tuhnuruudun läpi).

Elämäni on siis kokenut nyt mullistuksen. Mini Samsung Galaxy 4 ei ole vain mun matkapuhelin, vaan myöskin m.m. treenikaveri (laski kalorit mun puolesta), musakaveri sekä yleinen viihdyke. Tarviiko edes enään oikeaa elämää ja ystäviä lainkaan? Haha. Ehkä eristäydyn ikiajoiksi tuon luurin kanssa kahdestaan jonnekin. Tai sitten jatkan elämääni normaaliin tapaan humanistisesti ja yritän parhaani olla addiktoitumatta tuohon vempaimeen. Tänäänkin alkoi ahdistaa yhdes vaihees (liikaa kaikkea uutta kerralla) joten suljin sen pussukkaan ja painuin itse parvekkeelle aurinkoon. Parin tunnin kuluttua jaksoin taas jatkaa rämpäämistä. Tätäkin postausta teen nyt oikealla koneella - yritän vielä löytää syitä käyttää PC:tä.

(ja tiedoksi: otsikko ei viittaa puhelimeen, lähinnä tämän päivän säähän.)
:)

//I moved to the present time today when I got my new mobile phone. It is truly like a life companion. I spent 80% of my time with it, atleast so it feels, much of new stuff at one time. I didn't have internet on my old phone in over a year, so that makes this even more exciting. This thing is not only my mobile, it is also my calorie fitness calcylator, music friend as well as general entertainment. I have to hold my horses not to forget real life in all this virtual overload. Now the phone is in a bag so i don't have to see it in a while, I am still more of the computer person.


Oli vähän joutavaa aikaa niin kuvasin mun korvakoruja, sain nuo joululahjaksi ja en tiedä olenko blogissa koskaan esitellyt kunnolla, kyseessä Aarikan korvikset ja tekstissä lukee Carpe Diem-tartu hetkeen. Ihana muisto ja mantra elämälle :)

//had some extra time today so I took this picture of my favourite earrings. I got them for christmas gift and the text says "life for the moment" in finnish.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...