keskiviikko 28. elokuuta 2013

Healthyness


Lupasin taannoin ilmoitella, mitä mun Detox-kuurille kuuluu!

Ja näinhän siinä kävi että metsästin käsiini paketin (Sokoksen vitamiiniosastolta) ja käytin sitä 7 päivän ajan. Tuossa kuvassa näyttäisikin olevan 20 päivän kuuri ja vielä tablettimuodossa, onpa ikävä huomata, itse litkin seitsemän päivän ajan aamuisin ruskeaa mönjää joka kylläkin sekoitettiin puoleen litraan vettä litkuksi mutta se ei tehnyt mausta yhtään sen viehettävämpää.. :D

Eli, jos ei tykkää erikoisista juomista, suosittelen jo tässä vaiheessa ostamaan tuon kuvassa yllä näkyvän paketin, kuuri on vähän pidempi mutta sitäkin miellyttävämpi (voisin kuvitella).

Miten Detox-kuuri tehosi ja vaikutti?

Juoman juominen muodostui pikkuhiljaa rutiiniksi enkä enää vierastanut sitä sen enempää. En tiedä oliko sitten ruokavaliosta kyse, tai siitä että välillä fuskasin juomalla kupin kahvia ( vähensin sitä kyllä reilusti kuurin ajaksi) mutta en huomannut suurempaa tehoa, hieman virkeempi fiilis ja iho aavistuksen kimmoisampi. Ainiin,ja yksi näkyvimmistä oli litteä vatsa, huomasin että kuuri tehosi suht hyvin nesteenpoistopuolella, eli laihdutukseen, kaikki mitä söi niin mikään ei tuntunut jäävän ns. "turvottamaan" vatsan kohdalle vaan aina se tuntui yhtä tyhjältä! No, kuurin jälkeen pitäisi taas jatkaa ylläpitää terveellistä ruokavaliota, minä sen sijaan syön kyllä lihaa ja muuta herkkua, eli teho ei ole pysyvää, mutta oli ihan hauska kokeilu :)

Mitä vitamiineja käytän nyt?

Tällä hetkellä käytän vain Kelasin Zink - sinkkitabletteja. Edesauttaa vastustuskykyä, tekee hiuksista, kynsistä ja ihosta vahvat. Detoxia voisin ehkä tarpeen vaatiessa testata vielä, tosin en näe sille mitään tarvetta joten vitamiinitabletit riittää vallan mainiosti. vihreää teetä juon lähes päivittäin,olen lähes addiktoitunut siihen.

Ps. Kelasin sinkkitabletteja voi ostaa Sinunapteekki.fi - sivuilta! Omani ostin apteekista.
Detox-kuuri Sokoksen verkkokaupasta! (affiliate)

//I promised about a month back to tell you a bit about my Detox treatment once I've tried it. And i did, for 7 days i took it through liquid, i added it into a 0,5 l bottle of water every morning. The feeling afterwards was a bit more cheered up and the belly felt a bit more flat (not fat:D) so it removes the metabolic waste and hydration, which makes you feel swollen from time to time. In general i liked the treatment, however, i don't find a reason to do it again any time soon, maybe sometime. I think the effect was not the best possible, since I had a cup of coffee on some days during the treatment even though I reduced the use of it pretty much. Now I use only zink tablets once a day - they make the hair and nails stronger and helps the immune system to be better.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...