keskiviikko 21. elokuuta 2013

Future dream officeKokosin tuossa aikani kuluksi taas hieman Polyvore-kollaasia ja tällä kertaa sain, Ikea-luetteloa selattuani, vaihteeksi inspistä sisustusjuttuihin! Olen tosi kauan ollut kiinnostunut tilojen sisustamisesta: lapsesta asti olen mummun luona selaillut sillä ajalla Anttilan ja Elloksen koti-luetteloita ja unelmoinut stailauksissa näkyvistä kuvista, että tuollainen on mun tuleva asunto sitten :) omasta kämpästä muuton jälkeen mulla on aika ajoin ollut enemmän tai vähemmän sisustusvimma: joudun luomaan inspistä siksi näin 'virtuaalisesti' ja sisustusohjelmia katsomalla, sillä omaa asuntoa en pääse perinpohjin sisustamaan any time soon, ainakaan pariin vuoteen kun vielä opiskelen.

Mutta asiaan : ajattelin tällä kertaa esitellä teille vähän tulevan officeni sisustusta! Kyllä, vaikken mikään ennustaja eukko ole tietenkään, niin voin kuvitella melko sataprosenttisesti, että vielä jonain päivänä tulen tekemään töitä ainakin osin omasta toimistosta käsin, no sehän ei tietenkään ole varmaa että se ikioma tulee olemaan, mutta siltä varalta että mulla on joskus siihen omaa sisustusvaltaa, olen suunnitellut ne jo valmiiksi!

Tuon kollaasin inspis kumpusi mun edellisen asunnon makuuhuoneesta: siinä oli hyvin sama tyyli ja väriharmonia (blogia pidempään/alusta asti seuranneet varmaan hämärästi muistavatkin. Sisustus-tagin alta löytyy kuvamateriaalia muistin virkistämiseksi jos haluu kurkata!)

Tuo olisi todella mukava vaihtoehto, siinä voisi kesken päivän vaikka pitää pienen lepotauon sohvalla jököttäen, tai joku kokouskin olisi varmaan paljon mukavempi jos neuvoteltaisiin kovien tuolien sijasta pehmeällä sohvaryhmällä! Tämä sohvatoimisto taitaakin olla tulevaisuuden trendi: Ikean uusimmassa luettelossa esiteltiinkin laajalti näitä rentoja ja silti tyylikkäitä toimistotiloja! Siinä voisi sitten vaikka tarjoilla asiakkaille macaronseja ja lasin skumppaa päiväkokouksen virkistykseen.. haha :)


Vanhanajan rakennukseen, tavallaan art deco aikaiseen sopisi aika mainiosti puhdas, selkeälinjainen skandinavialainen sisustustyyli. Tämä voisi olla tyyliin sidottu, esimerkiksi jos tekee töitä jollekin sentyyliselle brändille, tai jos on paljon ulkomaalaisia asiakkaita, niin voisi kotimaisesta sisustustyylistä olla hyötyä. Printtikankaat verhoissa ja tuoleissa sekä maanläheiset värit ovat tämän stailauksen valttikortit.

Ps. Wow, olipa iloinen yllätys huomata, että Styled By Nina-facebook faniyhteisön määrä on yli 80, meitä on jo monta! Tämäpä oli iloinen yllätys, näin kun flunssassa "Kranken-house" tunnelmissa tätä julkaisua teen. Great!
Picture : Dusty Deco

//I've been interested in interior design since i was a kid: in particular catalogues, at granny's place I used to dream about the rooms i saw in them, and I still do that same thing. This time i collected some inspiration from the Ikea-catalogue, and made a couple of Polyvore-collages according to my future dream office design: it will be sort of a cosy and cute one, or then a typical, pure scandinavian design office. This i made already in case I have a own office one day - it is never too early to dream a bit? (p.s. click the headlines above and you'll see, where you can purchase the items!)

Ps. Was happy to notice, that my FB-fanpage has over 80 members already, that's great to be so many! It kind of cheered up my cold&flu-feeling day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...