perjantai 30. elokuuta 2013

Day@Helsinki

Keskiviikkona vietettiin perinteistä Helsinkipäivää ystävän kanssa, ennenkuin lähden takaisin Englannin maille. Oikein hirvittää ajatella,etten tuolla ain- niin- lähellä sijaitsevassa pääkaupungissa ole ehtinyt viettää oikeastaan kunnolla aikaa tämän kesän aikana - heinäkuussa kävimme iltavisiitillä, eli vähän kumminkin on ehtinyt, mutta tällaista "shoppailupainoitteista" hesapäivää ei ole vielä tullut vietettyä. Ehkä se on vaan liian lähellä? Tai sitten kesään on liittynyt niin paljon kaikkea muuta kivaa. Onhan tämä ollut tapahtumarikas kesä!

Mutta joka tapauksessa, olin todella täpinöissäni, kun pääsi harrastamaan mielipuuhaansa eli käydä läpi Helsingin keskustan kivat lempiliikkeet. Pyörittiin kaikki tärkeimmät shoppingkohteet (ehdoton lemppari on Aleksanterinkatu, kaikki liikkeet niin suuria ja houkuttelevia). Kävin liikkeissä, joita ei sitten löydy Englannista, kuten Gina Tricot, Zara ja Monki (Zaraa ei ole Prestonissa eikä niin laajalti Englannissa) sekä Bikbok. Jotenkin tuntuu muutenkin, että tämä skandinavialainen ketjuliikeilme olisi enemmän mun makuun, onhan se minimalistisempaa ja ehkä rennompaa kuin Englannin huikeat kontrastit ja kuosit vaatteissa. Jotenkin myös Helsinki kaupunkina osaa inspiroida muodin saralla, varsinkin kesäisin!

Kun tämä (tärkein shoppailu) oli tehty, eräs toinen ystävä liittyi seuraamme ja menimme Fazerille Stockan ylimpään kerrokseen, en ole ennen käynyt ja oli kyllä loistokas kahvilabaari, siellä söin maukkaan juustokakun ja jos olisi ollut enemmän aikaa olisi voinut jäädä vielä skumpalle, se onkin varmaan suosittu after work - paikka tulla kakkupalalle ja lasilliselle, tai ehkä nykyään Suomessa ollaan jo niin kansainvälisiä että tullaan pienelle aikalisälle kesken työpäivän nauttimaan lasin kuohuvaa.. tai sitten vain mun omassa päässäni?!


Oli kyllä ihana päivä ja mitä löysin: kahdet housut Zarasta, toiset on upeat navy blue ja enemmän niinkuin paksut syskyleggingsit (tosi paksut) just sellaiset pökät joille olen huomannut että mun vaatekaapista löytyy eniten käyttöä, pystyy soveltaa niin moneen asuun ja on vielä mukavat jalassa! Katselin myös erästä bleiseriä Vero Modassa mutten ostanut, olen kuten sanottu hillinnyt ostovimmaani, vaikka sydän itkeekin välillä näitä päätöksiä tehdessä verta, mutta lompakko ja mieli kiittää myöhemmin. Eli tässä pienimuotoinen esimerkki siitä, että pahinkin addikti voi parantua, tai ainakin hillitä itsensä :D

Vikassa kuvassa vähän jätskileivonnaista mummulassa! Hauskaa viikonloppua kaikille!
Taas vauhtirikas sellainen täällä suunnalla, Ostosten yötä olisi luvassa ja paljon muuta happeninkia Porvoossa. Olen töissä joten minulta jää Hki Fashion Weekend väliin, vähän harmi,sillä olisin mielelläni nähnyt huomisen Glorian muotinäytöksen.. se jäänee ensi vuoteen :)

//On wednesday we spent a day in Helsinki, a must-do as often as possible, a shopping day there! The assortment of fashion is great in my opinion in our capital city, you'll find stores such as Monki, Mango, Zara, Bikbok, Gina tricot.. i just love to shop or just look at the clothes there, since it's much more different from the chains in Britain, finnish fashion and scandinavian fashion is somehow more plain, simple and classy with less detail, yet very stylish. We went to rest our feet to roofbar/café Fazer at Stockmann, it was such a great place and i had a perfect cheesecake there! The only thing i did shop was a couple of pants at Zara, i really like these thick and "stretchy" leggings for fall, i found a pair in navy blue.

Have a happy weekend! We are going to spend it with a late night shopping event in Old Porvoo, a yearly tradition.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...