perjantai 9. elokuuta 2013

Coming up-very soon

Joo, näinhän se meneepi joka vuosi: kesä on niin lyhyt ja tästä johtuen, aina yhtä äkkii se on ohitse. Ei sen puoleen että se vielä olisi ohitse, mutta, elokuuhan on jo kyllä tosiaan hyvässä vauhdissa, ja monilla alkaa koulu ensi viikolla jo! Mulla ei ihan silloin (onneksi) vielä toka lukuvuosi pyrähdä käyntiin, se on aika kovaa duunia sitten kun lähtee joten hyvä, että ehtii vähän rentoutua ja lomaillakin kesätöiden jälkeen, ennenkuin tulee tosi lähtö. Aika hullua sinänsä ajatella, että joskus on ollut sellaisessa koulussa jossa opinahjoon palataan jo ensi viikolla, jotenkin mieli asettunut niin nykyään, että koko elokuu on vain vielä täyttä kesää ja lomailua:)

Ajattelin koota pitemmittä puheitta tähän alle vähän tulevan kuukauden, loppukesän, menon/reissuntynkää, mitä tulevaisuus tuon tullessaan! Niin pysyy itsekin kartalla:)


1. Wknd festival
Viime vuodesta tutuille Weekendeille olisi meno taas pian! Saa nähdä miten sujuu tämä vuosi, varmaan paremmin kun viimeksi kun sijainti on parempi, ja suuri houkutus on tietenkin loistava artistikattaus: David Guetta, Sebastian Ingorosso, Pendulum, Aste, K-System ja muut.


2. Ostosten Yö

Jokavuotinen perinne ja must tapahtuma Porvoossa elokuun lopussa!3. South Germany!!

Tässä mun kesäloman ulkomaanreissu, suuntana Saksa ja Kempten/Munchen! Kesis painottuu tänä vuonna ihan tuonne Syyskuun alkuun, no kaikkee hyvää saa odottaa, ja lomailinhan mä jo toukokuussa yli pari viikkoa. Anyway: Huikeeta mennä taas keski-euroopan maisemiin, viimeksi taisi olla tasan 10 vuotta sitten, kun käytiin moikkaa tuttavaperhettä, jotka asuivat silloin Sveitsissä. Tykkään noista jylhistä alppimaisemista sen verran, että odotan niin innolla minilomaa ystävää moikkaa:)

Last but certainly not least:


Ja sitten viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, lähtö takaisin opiskelukaupunkiin Englannin maille; nokka kohti tokaa lukuvuotta! Jännää on mennä takaisin, vaikka kaikki onkin jo entuudestaan tuttua, on kumminkin paljon uuttakin, moni viime vuoden kavereista ei jatka enään joten varmasti luvassa paljon uusia tuttavuuksia, ja suurimpana ehkä uusi kämppä. Lähtee se elämä siellä varmaan äkkiä rullaamaan!

PS: Unohdin täysin itsekin, että tuossa muutama viikko takaperin, joskus 14.7 paikkeilla mun blogi juhli 2 vuotis-synttäreitään! Hommaa on tullut tehtyä jo pyöreät kaksi vuotta, vaikka siltä se tuntuukin, jotenki sellainen fiilis että tämä olisi aina ollut osa elämää, siitä on kai muodostunut sellainen rutiini:)

//Above some of my trips and happenings coming up in the end of this summer! I still can't fully believe that august is already in a good start, and in a month and a week Im going back to England! But however, before that there's plenty to look forward to: Like Weekend festival with David Guetta and some other great artists in Helsinki Kyläsaari, Ostosten yö-shopping night event in Porvoo in the dusky august evening, and a trip to Germany on my first vacation week! So I think that if the time have gone by fast until now it will certainly do it this last summer month, as well! 

Ps. My blog celebrated it's 2 years birthday a few weeks back, i forgot it myself :D Though it feels like more than 2 years of bloggning, this has been such a big lifestyle for me.

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...